- Член од
- 16 октомври 2009
- Мислења
- 593
- Поени од реакции
- 28
Незнам што да кажам на ова зашто ништо не е нормално али јебига брат ако нема вакви како тебе нема да се смееме.ХАХАХАХАХАХАХАХАХАПа...за релативно кратко време. девојка може да се заљуби во мене за околу 5-10 секунди. Толку трае еден добар и квалитетен мој шмек:smir:...После мојот упатен шмек нема девојка која не се заљубила до сеа у мене. Уствари...мене повеќе ме посакуваат после шмекот. Жениве ме гледаат после шмекот само како кур. Но познавам ете шмекерици коишто длабоко сум ги допрел со мојот шмек и отпосле изговориле....Те Сакам!...
И сеа додека идев накај дома возам ја така со моторот и гледам женски паѓаат некој у депресија,некој се губат,некот се акаат од асфалт или тротоар и си викам ФААААААААК што е работава со девојчињава.
Доаѓам дома и случајно ја пуштам темава и го читам твојов пост и наеднаш ми стана јасно....па ти си шмекнал сите женски и затоа сеа они се како потресени.
Иначе не сум знаел дека волку очајни луѓе кој си лечат комплекси по форуми.DAMN.
On topic:
Женската страна ме прифаќа така брзо малце и брзо се зближуваме меѓутоа сето тоа на тоа останува,понатака ништо не се дешава зашто никој за ништо не дал повод.