Кое е вашето хоби ?

Бејко

unregistered user
Член од
14 ноември 2005
Мислења
222
Поени од реакции
1
поезија,
web дизајн,
велосипедизам,
билдинг,
шаховска проблематика,
собирање пакетчиња од ризли :)

jutel

"убавите работи доаѓаат на крај"
Член од
25 март 2007
Мислења
952
Поени од реакции
2
dremenje pred PC
ribolov
lov
fodbal
tr4anje
velosiped
i dr!!

Член од
24 јули 2007
Мислења
69
Поени од реакции
1
Хмммм... па се е речиси поврзано со уметноста.
Цртање...
Фотографирање (аматерски- чисто од задоволство)
Музика (слушање...пеење)
Глума
Танци (од кои највеќе ме влечи балетот ама и ориенталниот е тука)
Поезија/Проза (тоа е дел од мене :) )

Член од
16 август 2007
Мислења
13
Поени од реакции
0
Nekoi luge me se smeea poso im e cudno zensko da igra DotA. Toe edno od moeto omilino hobi. Ina4e skusam muzika ili gledam najnovi hit filmovi, doma imam okulu 200 I NAJUBAVO HOBI MI E DRUZENJE SO DRUGARITE :helou: :back: :tv: :baeh: :pos2: :vozbud:

JASNENCE

I'll fix it on my own way
Член од
15 август 2007
Мислења
14
Поени од реакции
0
eeee i mene mi e hobbi skrt mrt :) t.e crtkam , pisuvam ama toa poretkomn me faka toa mrzata u posledno vreme :) soznam hobi mi e da gi zamaram site :) 4 godini hobi mi bese da civkam za ocenki :) da civkam za opravdanija :) edno vreme hobi mi bese i brm brm so rolercinjata se dodeka ne si ja ispokrsiv nogata :) i kosarka takodje ama toa bese vreme sea sum nakilana :) pa hobi be luge mene se mi e hobi :) hobi mi e da lezam i da jadam jaglehidrati :P sve e na baza na ananas :) hobi mi e da kisnam po dozdovi , dr neznam so mi e hobi aj be dosta e aj i od 24 casa ja sum 25 pred komp ohh oci nemam :) baba mi ja staasav u diopter bre :)

ПојзонГрл

Оne in a Million
Член од
22 јули 2007
Мислења
264
Поени од реакции
1
Музика
Цртање
Спиење
И да сечам слики и да ги ставам у папка :pipi:

LaTiTeA

Ветена госпоѓица Маленковска
Член од
17 април 2007
Мислења
156
Поени од реакции
2
Ако ми верувате хоби ми е да собирам презервативи од различни производители и делови на Светот. Некои собираат кибритчиња, цигари, запалки, а јас собирам ова. Почнав со хобито додека бев пред 4 години во Шпанија, таму имаше многу голем избор на презервативи, купив повеќе видови и од тогаш ми стана хоби.
Денес имам 236 видови на презервативи од 20 различни земји и кога одам во странство обавезно купувам доколку видам дека го немам тој модел и марка.
Некој ден ако има прилика со задоволство би ви ја покажала колекцијата. :kesa:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Хоби паа на прво место ми е пишување, значи проза и поезја, читање некоја добра книга, спортот кажа дека не го смета за хоби, добро, фотогрфирање, идев на танци, организации но на тоа не му се замарам веќе, друго незнам што би сместила под хоби? Во последно време многу малку време имам за она што се нарекува хоби.

ToX!c

JuVeNtUs FaN
Член од
20 јуни 2007
Мислења
60
Поени од реакции
1
Мене хоби ми се велосипедите и се што е поврзано со нив

Brutal

Enemy Of God
Член од
27 март 2007
Мислења
168
Поени од реакции
3
Излегавање по дома и спиење дефинитивно..Не се замарам со хобија,превише играм wow и спијам повеќето време..Ќе изиграм по некоја утакмица фудбал ама тоа е тоа..Порано бев многу по активен спортист,пред проклетава игра да ме навлече толку..

MorrisonKA

You need a fucking hobby, bitch!
Член од
23 март 2007
Мислења
815
Поени од реакции
27
музика
поезија
собирање свеќи ( не само миризливи)
претварање броеви од декаден во бинарен бр. систем ( опседната сум со ова:pos: )

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
дремење пред PC;
музика;
програмирање

maca*