Кого би избрале?

^eli^

шат ме габри.!.
Член од
29 мај 2006
Мислења
686
Поени од реакции
1
јас би го избрала моменталниот партнетнер..

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Ќе го изберам типот со кој сум си започнала врска!Односно нема да има потреба да бирам кога веќе сум со него тоа значи дека веќе и сум одбрала!
Никогаш не се навраќам на минатото а и убаво е напишано личноста што ми се допаѓаЛА!
А "нерецкачот " треба да свати дека тркалото се врти! Дека неможе ме има он кога сака!

Devilish Angel

Лошотија по потреба
Член од
7 мај 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Никогаш не би започнала нова врска доколку не ми се изгубат чувствата за претходниот или за нерецкачот. Така да доколку веќе започнам нова врска тоа значи веќе сум го преболела другиот и веќе се појавиле некакви чувства за новиот .. така да дефинитивно го избирам човекот со кој сум започнала врска .. а тој што не ме рецкал ако почне да се интересира за мене .. е па џабе му е не висам на закачалка па кога сака ќе ме има кога не нема .. поминал више возот

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Дивајн напиша:
Ако веќе влегувам во друга врска, од одма значи дека ми се изгубил интересот по "нерецкачот". После тоа, ако некако дознаам дека тој почнал да се интересира за мене, воопшто таа ситуација нема ни да ме замисли ... може само да му се насмевнам во лице ако пред тоа некако ме повредил со невнимателни откачувања ... па имам и јас чувства и не ми се на улица најдени за кој кога ќе му текне да ме сака и да си игра со нив ... ако ја пропуштил шансата кога ми се свиѓал, тогаш ги пропуштил и сите шанси да биде со мене некогаш.
Значи неможам да ја сфатам психата на мажите да те бараат откако ќе те видат со друг ... но, нека значи што сака, јас на таков не му се враќам, па ако сака нека биде и последен маж на светов.:nenene:
Mn jasno!!!I agree with this...I mi se ima ova deseno...Imal toj "nereckaniot" sansa i si ja propustil...Nema vrakanje nazad.Ja baem taka mislam za drugite :toe:

Член од
22 јануари 2005
Мислења
980
Поени од реакции
4
Моите врски се темелат на љубов. Ако сум започнал некоја друга врска, тоа значи дека на претходните чувства невозвратени им дошло крај. Се разбира дека би ја избрал сегашната. Човекот е навистина човек ако го поминал минатото ја живее сегашноста и ќе ја дочека и проживее иднината.

Не ги мешам времињата, добар граматичар сум. :) Минатото е определено и свршено, и неповторливо.

(Што знам... можеби би и` ги подгреал малку надежите, па би ја оставил да пати за да знае како ми било мене... Хммм... Не, сепак не сум толку злобен... за моја жал, а за среќа на другите.)

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Ако добро разбрав,а разбрав,треба да бирам.
Епа нема што да бирам.Веќе сум избрала.Мојот избраник е со мене и јас сум со него.Сум го засакала, тој ми е партнер со кого ми е супер и не размислувам воопшто,кому му текнало да се сети на мене.
Не од инает,туку затоа што, никој друг освен патнерот кој е со мене не ме интересира.

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Дефинитивно со оној кој веќе сум во врска. Никогаш не оставам нерасчистени ситуации,нејаснотии или лажни надежи. Со чисти емоции и мисли влегувам во врска, така да она што некој го пропуштил, штетата е негова...а мене баш ме заболе дали ќе дојде момент да се заинтересирал за мене:pos2: .Она што сум шкртнала, останува таму, во шкртнатите.

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Eпа се ова зависи од многу фактори.Прво, зависи од тоа што осеќам кон личноста со која сум во моментот,дали успеав да ја засакам или не,или во крајна мера дали ми значи барем малку...И второ дали сум 100% сигурна дека "нерецкачот" сега е заинтересиран за мене и дали ако го остаам сегашниот тој 100% би бил со мене. Ако е така и ако не осеќам ништо кон првиот веднаш го оставам сегашниот и одам да си пробам на другата страна. Но сето ова има и друга околност,значи зависи како се понашал нерецкачот со мене пред тоа.Ако ептен ме повредил и ми кажал неубави работи, па тогаш шанса нема да одам со него,ако сака на глава да се намести...Затоа викам има милион фактори не може да се генерализира...

The`bItCh напиша:
:nesvest:

Никогаш не би го направила тоа што си го направил ти. Повеќето од причините ги кажа дивајн. Да не ја повторувам ќе кажам само дека не е фер спрема сегашниот партнерт.:nenene:

Не се согласувам со ова.Да знаеш повеќе не е фер кон сегашниот партнер да бидеш со него и да го залажуваш дека го сакаш, а ти всушност не осеќаш ништо кон него...Верувај ми тоа боли мнооогу повеќе,отколку фино да му кажеш дека не си со него...

princess

DaRe tO DrEaM
Член од
8 јуни 2006
Мислења
245
Поени од реакции
0
sekad e taka....mi se ima deseno i go odbrav nereckacot, sto smetam i deka ne mi bese najpametna odluka, ali se vodev po toa pravilo: slusaj go srceto,a ne razumot i se zeznav. mislam deka zavisi od cuvstvata.

Член од
25 јуни 2006
Мислења
759
Поени од реакции
11
Naj razumen odgovor e: I DVATA!
Ne se salam, naprotiv toj so ne mi mavnala ama ni bas edna recka a znael deka sum sakala so nego, bas ja u toj moment ne bi go reckala, i najverojatno bi bil ljubomoren koga bi me videl so "sreknikot" a jas na eden nacin gorda na sebe. Zasto jas ne sum predmet za poigruvanje - sega mi se saka sega ne.
Epa brat jebiga, ke docekas eden ubav vrnezliv (i soncev) den da bides so mene

АуРоРа напиша:
Не се согласувам со ова.Да знаеш повеќе не е фер кон сегашниот партнер да бидеш со него и да го залажуваш дека го сакаш, а ти всушност не осеќаш ништо кон него...Верувај ми тоа боли мнооогу повеќе,отколку фино да му кажеш дека не си со него...
a i fala so me potseti, togas ne bi bila ni so "reckacot" a i ni so sreknikot zasto kako sto velis toa mnogu boli, mi go napravile a i sum napravila takvo nesto i mnogu ubavo znam kako e, da te sakaat so celo srce a ti u meguvreme da se zalazuvas deka ke ja zaboravis osobata sto si ja sakal i ke glumis babino devetini i obratno!

С

Сатори

Гостин
Ќе останам со тој што ме прави среќна, тоа е најважно!Најверојатно новиот дечко, бидејќи некој што постојано ми нанесувал болка, сигурно нема преку ноќ да се смени, не.Тоа е само его, тој што ми нуди среќа и љубов е вистинскиот, а не тој што сака да си го врати загубениот трофеј!

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
113
АуРоРа напиша:
Хехе.. Ако веќе влегувам во нова врска значи дека интересот за тој другиот ми се изгубил. И нема никаква шанса некогаш да раскинам со сегашниот за да бидам со него. Завршил тој со мене уште на времето кога ладно и нечувително ме одбивал да не речам откачувал, а со самото тоа и ме повредувал. Не сум јас на патот најдена па кој како сака да си игра со мене и пред се со љубовта која јас сакам да му ја дадам. Не можам да ги сфатам маживе!

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Ке го изберам сегашниот ако имам чувства за него, а ако имам чувства за нерецкачот тогаш тој.
Али сепак би сакала да му одржам една лекција на нерецкачот како е кога ке трчаш по некого а он не ти обрнува внимание, малце да види како е.:motor::motor::motor:

Kajgana Shop

На врв Bottom