Mn jasno!!!I agree with this...I mi se ima ova deseno...Imal toj "nereckaniot" sansa i si ja propustil...Nema vrakanje nazad.Ja baem taka mislam za drugiteДивајн напиша:Ако веќе влегувам во друга врска, од одма значи дека ми се изгубил интересот по "нерецкачот". После тоа, ако некако дознаам дека тој почнал да се интересира за мене, воопшто таа ситуација нема ни да ме замисли ... може само да му се насмевнам во лице ако пред тоа некако ме повредил со невнимателни откачувања ... па имам и јас чувства и не ми се на улица најдени за кој кога ќе му текне да ме сака и да си игра со нив ... ако ја пропуштил шансата кога ми се свиѓал, тогаш ги пропуштил и сите шанси да биде со мене некогаш.
Значи неможам да ја сфатам психата на мажите да те бараат откако ќе те видат со друг ... но, нека значи што сака, јас на таков не му се враќам, па ако сака нека биде и последен маж на светов.:nenene:
The`bItCh напиша::nesvest:
Никогаш не би го направила тоа што си го направил ти. Повеќето од причините ги кажа дивајн. Да не ја повторувам ќе кажам само дека не е фер спрема сегашниот партнерт.:nenene:
a i fala so me potseti, togas ne bi bila ni so "reckacot" a i ni so sreknikot zasto kako sto velis toa mnogu boli, mi go napravile a i sum napravila takvo nesto i mnogu ubavo znam kako e, da te sakaat so celo srce a ti u meguvreme da se zalazuvas deka ke ja zaboravis osobata sto si ja sakal i ke glumis babino devetini i obratno!АуРоРа напиша:Не се согласувам со ова.Да знаеш повеќе не е фер кон сегашниот партнер да бидеш со него и да го залажуваш дека го сакаш, а ти всушност не осеќаш ништо кон него...Верувај ми тоа боли мнооогу повеќе,отколку фино да му кажеш дека не си со него...
Хехе.. Ако веќе влегувам во нова врска значи дека интересот за тој другиот ми се изгубил. И нема никаква шанса некогаш да раскинам со сегашниот за да бидам со него. Завршил тој со мене уште на времето кога ладно и нечувително ме одбивал да не речам откачувал, а со самото тоа и ме повредувал. Не сум јас на патот најдена па кој како сака да си игра со мене и пред се со љубовта која јас сакам да му ја дадам. Не можам да ги сфатам маживе!АуРоРа напиша:Не се согласувам со ова.Да знаеш повеќе не е фер кон сегашниот партнер да бидеш со него и да го залажуваш дека го сакаш, а ти всушност не осеќаш ништо кон него...Верувај ми тоа боли мнооогу повеќе,отколку фино да му кажеш дека не си со него...