Кога сте направени?

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
SCORPIO__20 напиша:
jao mislam deka se zbuniv vo eden post pogore :) 86 godina negde sum roden 16 noemvri posabajlecki zna4i unazad - 9.. plus me ponoesela majka mi uste nekolku denovi ... bi trebalo negde vo krajot na zimata da me pravele januari ke da e :)
Крајот на зимата е во март :)

ноември минус 9 е февруари, минус уш некој ден, крај на јануари почеток на февруари.

Јас пак, јуни околу 18-ти :) И тоа во Скопје. Толку сум разбрал :)

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Цитат:
Напишано од SCORPIO__20
jao mislam deka se zbuniv vo eden post pogore :) 86 godina negde sum roden 16 noemvri posabajlecki zna4i unazad - 9.. plus me ponoesela majka mi uste nekolku denovi ... bi trebalo negde vo krajot na zimata da me pravele januari ke da e :)

Крајот на зимата е во март :)

ноември минус 9 е февруари, минус уш некој ден, крај на јануари почеток на февруари.

Јас пак, јуни околу 18-ти :) И тоа во Скопје. Толку сум разбрал :)

Destiny is no matter of chance. It is a matter of choice. It is not a thing to be waited for, it is a thing to be achieved

i jas sum negde vo skopje vo nekoj krevet :) a rekof jas ke da e januari :)

Член од
30 август 2005
Мислења
47
Поени од реакции
0
Jас не сум правен. Мене ме донесе Штркот:pos2: :pos2: :pos2:

јахутерминал

impressed by gay people
Член од
26 јануари 2007
Мислења
778
Поени од реакции
7
Наташа напиша:
16 септември 1975 во 22:54 часот...:kez:
Јас мислам дека погрешно си го сфатила прашањето. Прашањето е кога си направена а не кога си се родила. Капираш?

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
јахутерминал напиша:
Јас мислам дека погрешно си го сфатила прашањето. Прашањето е кога си направена а не кога си се родила. Капираш?
А само да знаеш колку го имам разберено прашањето дури нема ни да ти се верува:tapp:Родена сум инаку на 16 јуни 76(ак знаеш да рачунаш тие се 9 месеци)само неколку саати порано:toe:А за правењето точно е бе...имам супер меморија:star:Капиш?

Инаку одговорот си е на место(какво прашање таков одговор)

јахутерминал

impressed by gay people
Член од
26 јануари 2007
Мислења
778
Поени од реакции
7
Наташа напиша:
А само да знаеш колку го имам разберено прашањето дури нема ни да ти се верува:tapp:Родена сум инаку на 16 јуни 76(ак знаеш да рачунаш тие се 9 месеци)само неколку саати порано:toe:А за правењето точно е бе...имам супер меморија:star:Капиш?

Инаку одговорот си е на место(какво прашање таков одговор)
Аха ондак одма викаш си направена (зачната) а во толко и толку саатот? Или тогаш те правеле? Па не ми се верува. Овој некој феномен е?

Kajgana Shop

На врв Bottom