Кога најмалку очекуваш?

ludAAAAAA

блесава џукела
Член од
26 септември 2007
Мислења
84
Поени од реакции
0
zasto sekogas koga najmalku ocekuvas ke ti se sluci nesto!koga nekoj ni na kraj na pamet nema da vi tekne deka toj/taa ke vi pise poraka vi pisuva ili vi se javuva i vi veli deka mnogu mu se svigate ili ve saka.se razbira taa licnost ja znaete,no ne ste ocekuvale takvo nesto od nego.ili pak koga ke mu titnete na nekoe/ja tip/ka i ne ocekuvate da vi vozvrati so nisto najmalku pak so poraka i ete vie odite do negde go ostavate mob. i koga se vrakate gledate poraka.sekako koga najmalku ocekuvas nesto da ti se sluci ke ti se sluci.vi se ima sluceno toa?
 

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Мене постојано ми се случува така нешто кога најмалку очекувам. Сите убави работи и се што ми се случило било неочекувано.
Некогаш толку сум се надевала и сум очекувала, па ќе се разочарам и оп, кога најмалку очекувам, ќе се случело тоа што сум сакала да се случи.
Затоа за да се заштитам од понатамошни разочарувања, веќе не очекувам ништо и не се надевам премногу, се водам со паролата: Ако биде - супер, ако не биде ништо - ОК, ништо страшно и идам понатаму.
 

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
mislam deka se pogolemo vo zivotovmi se slucilo na toj nacin, azasto e toa taka,pa postarite velat ne ja siluvaj rabotata za da bidne sto zanam valjda ima nekoja visa sila :nesvest:
 

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Кога не очекувам не се случува ништо.Кога се преправам дека не очекувам,пак не се случува ништо.Кога очекувам,ама ич бе...
Веројатно е до денов,многу песимистички постови оставам...
 
Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
уживам во тоа.мали слаки задоволства.ми се случуваат-не толку често,но ги има!
 

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
А секогаш кога очекуваш нешто баш тогаш не ти се случува. Марфиеви закони ништо друго. Затоа не се надевајте на ништо и кулирајте.
 
Член од
14 август 2007
Мислења
93
Поени од реакции
0
Da, mi se ima sluceno i vo momentot na slucuvanjeto sum sokirana i iznenadena:nesvest: no koga sega ke se vratam na tie momenti svakam kolku gi sakam. Mi go pravat zivotot po interesen...:toe:
Mi gi poremetuvaat planovite i me teraat povtorno da se koncentriram i da smenam planovi. Me teraat da zemam kontrola vo svoi race i da napravam nesto, srceto da mi bie pobrzo i da se zbunam...ednostavno gi obozavam tie momenti.
Tie momenti, onie ne planiraniranite me pravat del od mojot zivot. I bas poradi niv ne se cuvstvuvam kako zivotot da me uzminal, tuku jas sum donesla svoi odluki na tie iznenadni raskrsnici
 

>^>M@RTO<^<

#^#The_Bad_Guy#^#
Член од
21 септември 2007
Мислења
36
Поени од реакции
1
Да ми се случуваат такви неочекувани работи и баш ме расположуваат некогаш...Кога сум нерасположен и кога ќе ми стигне некоја порака од некоја личност и ако пораката има интересна содржина баш се раположувам....А и јас знам да изненадувам така....Посебно кога сум во пијана состојба обавезно изненадувам така некој....:salut:
 

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ми се има... Да и тоа секогаш кога најмалку очекувам да ми се случи.
 

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Па во тоа е убавината на нештата, да се случат спонтано. Да те изненадат пријатно кога најмалку очекуваш да бидеш изненаден. :)

Да се случуваше се така како што ние замислуваме животот ќе беше далееееку помонотон.
 

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
кога најмалку очекувам тогаш ми се дешаваат трагедии како оваа сеа..превара!:nesum:
 

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Ми се има случено милион пати и многу убаво чувство е тоа, обично никогаш ништо не очекувам и испаѓа најубавото што можело да ми се деси.
 

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
ми се има случено порано а ми се случи и завчера...а не очекував искрено..
мислам, мене ми е интересно кога одеднаш ќе дознаам нешто такво...*smile*
 

Kajgana Shop

На врв Bottom