ЈАс не слушам метал од кај 1991 ... Омилени бендој од метал страна сигурно не ми се : Maiden , Guardian ( Се мисли на Кјориот ) ,Manowar , megadeth, Judas Priest ,Rob Halford ( pederishteto ) ,Motorhead ,Black label Society , Absu ,Arhont Death Control Denied , Hypocrisy ,Pain ,Voivod , Aghora , Spiral architect , Iced earth , Orphaned land, Therion , Celtic Frost итн итн итн . То не слушам од Олд скул метал .. а пак од поновите правци не ги поднесвам Disturbed , godsmack , RAge against , Korn Итн ... А пак од пред металот најпоке не ги поднесвам Black Sabbath во било која постава и AC-DC .
Сето ова не поднесвање е пошто сум уствари New metal Hippie , и се палам на Лимп бискит и линкин парк и оние со страшните маски SlipKnoT ( стварно се застрашувачки ) Али ми се бендисва од металика солото на Сејнт енгр
Иначе прва песна што ја слушнав од метал беше PainKiller Од Judas Priest и после и целиот албум ... толку замразив метал шо никогаш поке не ми текна да слушам Таква ствар .
Дисклејмер : Целиот пост е намерна негациа кога ке се исклучат мајтапите ... ( тие шо треба ке се сетат шо е мајтап ) . Никаква навреда не беше намерна , доколку некој си свати нешто од постов така : То си е ваш проблем .
Доста мрчам више крајно време е да се уозбилам и да не тролам по форуми .