Кога е ПРЕмногу ?!

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Значи кога за вас е премината границата за убаво ? Кога е веќе пренатрупано, пренападно, кичерај ? Безразлика дали се работи за комплетен изглед, шминка или пак само облеката ... Значи кажете некоја ситуација таква или до каде може, а после е премногу ?

Ееве јас да почнам ...

Баби во црвено и пренападна шминка, црно, црно, пурпурно ...
Млади девојки од глава до пети во кожа, крзно ...
Млади девојки ПРЕразголени на ладново ...
Комбинации сви ми боје лепо стоје ...
Црвен кармин, црна шминка, црвена облека (по можност сатен, кожа :tapp:)

ИТН.

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
*Кога на цури можеш пудрата со лопата да им ја вадиш
*Кога не облакаат сукњи туку парталчиња од кои им излага и задница и предница
*Кога девојки имаат црн тен,црна коса и се ишатирале па им подраснал коренот
*Кога машко се носи со претесни фармерки и навлегуваат во одредени делови од телото:nenene:

Devilish Angel

Лошотија по потреба
Член од
7 мај 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Прекратка сукња во комбинација со некое таканаречено блузе кое има преголемо деколте и кратко е, а на сето тоа шминка еден тон и тоа во некој нападен стил .. црна сенка со еден тон туш и креон и римел .. со два тона пудра и еден тон руж .. и на сето тоа црвен сјај за усни ...

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
Премногу? Премногу е кога стварно премноогуу шминка имаш на себе.. :) Подетално кажано кога имаш ептен сенка ставено и тоа во оние сини, или зелени нијанси.... Премногу пудра, руж еден тон да не знаеш дали си јаболко или жена.... Кармин во некоја ептен темна нијанса например еве виолетов... За облека истотака премногу НЕискомбинирани бои што дречат (во буквална смисла)...Или онаа комбинацијата што Девилиш ја напиша....

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
премногу е ко ќе видиш некое момиче од 15 години опнато на штикли и се кршит по патот и ко шо кажаа другиве 5 кила пудра, руменило и сенка, појќе шо личит на плашило отколку на девојка или жена шо напрајла 50 години, се облекла во минич, а салото од сите стани излегвит................. друго не ми теквит

Dragana <><

Daydreamer
Член од
18 јуни 2006
Мислења
1.130
Поени од реакции
8
Па вакаа.....

*Премногу пудра, особено кога не е убаво нанесена и се познавца голем контраст со бојата на вратот.
*Многу руж...ова ми е одвратно, а особено кога ќе видам некоја со многу руж на сред бел ден + ептен црвен кармин.
*5то одделенки во штикли од 10цм (по можност со шпиц напред) и минич.
*Жена, па и маж од глава до петици облечен у облека со некои тигрести, змиски...анимал дезени
*машко со панталони кренати до под мишки и панталони до глужд :pos: -многу смешно ми делува
*Све ми боје лепо стоје..

........и ондак то....сега за сега....:helou:​

п.с. пред некој ден видов жена со веѓи офарбани зелени(ама она убаво - јако зелено) -- вака останав:icon_eek:

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
паа...
-премногу пудра и тоа само на лицето а вратот глеаш бел! хахаха
-нападна шминка-бјак
-девојка облечена во една иста боја од глава до пети
-девојка облечена во све ми боје лепо стоје
-петто одделенки нашминкани со тушеви,маскара-одвратно....

Член од
16 февруари 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
10
ај ја како машко да ви кажам

-Кога женско ке стави 300kg пудра да не може до кожа да и допреш

-кога женско носи минич до гз (не дека ја лично не сакам такви али не е нормално)
-кога така пуничка ке облече минич па цели бутини да и се гледаат
-а највеќе што мразам тоа се слаби женски (да е речам анорексични ке облечат миниќ и нозете ко чачкалици ке им изгледаат!!

тоа е мое мисленје па сеа видете!!

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Премногу е нападна шминка,на сред бел ден во комбинација со спортска облека:tapp:
Изразито плава сенка,нанесена као да поминала со прстот над око и само тој потег и останал и плус на сето тоа(као малку да е ) и јако црвен кармин.
Фармерки со тесни ногавици,прилепени,на некоја која има голеееем гз.(шише стил):nenene:
Елегантна ташна на све иде:helou:

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Да не се повторувам...само да додадам-шминка на плажа!Фуј!:kesa:

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Тоа што за мене е премногу за тебе е баш ОК!
и обратно...
За вкусот не се дискутира!
Минатата година црвениот лак и кармин беа курвински,денес се во мода така да...не коментирам на темава!

**The Beauty**

and the beast
Член од
4 февруари 2007
Мислења
552
Поени од реакции
11
Odvratno izgleda koga ke vidam devojka(najcesto vo Proces) so mrsna plava ili rozeva senka i crven karmin:tapp:.. Mi se povraka... I koga ke vidam devojka so potpicnjak i gore bluza t.e. traka, samo okolu gradite... Pa dobro be devojki, koga se razgoluvaat nozete gradite se pokrivaat i obratno...

Член од
5 мај 2006
Мислења
23
Поени од реакции
3
Последно нешто такво што ме насмеа до солзи беше една типка со бел каубојски шешир во В2 и некоја бела разголена маичка!!!! Језиво човече, додуше добив инспирација да му играм ко каубојка на дечко ми па уште толку се умревме од смеење :pos2: Инаку врв на невкус и кич ми се некои комбинации што ги гледам секој ден како на пример кафеави кратки пантолончиња и љиљакови штиклички, како и две-три кила шминка во 7.30 сабајле во школо искомбинирано со тип топ тазе сабајле пеглана или незнам што коса! Ме мрзи да ги коментирам тетките низ град, Бојан 13ка и слично, го мислиме сите истото горе-доле

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Е за оваа комбинација неможам да не искоментирам,оти ова не се гледа повеќе пати во животот:
На нозете влечки розови,со паринки,месо боја ликрени хулахопки,тексас минич до гз,бела блуза на рамки,на рацете нараквици плави(до пола прсти со дупки) и фајнали на глава црна спортска капа со светкав натпис ставена само онака одозгоре(од најобичните капи,со голема предница картонска,нали, која неможе да се свитка и заобли) :retard

R

Razorblade Kiss

Гостин
Не ги сфаќам девојчињава од 11-12 год.Кога излегуваат в град изгледаат како да имаат 18 год.Со тушеви,со вештачки нокти(мај год)
Пудра,една посветла другава на јаболчниците потемна демек издолжено лице а изгледаат ко Индијанци.Оваа новава мода тесни хеланки и одозгора подолга блуза,колку да покрие една третина од газот.Шминка како на фешн шоу...
И не пишувам повеќе оти добив невротичен напад:icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom