Кога би била модел/манекен/ка би била...

Crazy

PaRtY aNiMaL
Член од
16 февруари 2006
Мислења
684
Поени од реакции
4
Бидејќи не знам машки манекени, би одбрал актер. А тоа би било Бред Пит. Да видам како е да се биде со Miss Angelina Jolie.

А да бев женско ќе бирав меѓу Gisele Bundchen i Adriana Lima

Член од
8 август 2006
Мислења
25
Поени од реакции
0
Bi bila licno JAS i ni edna druga!Togas Adriana Lima,Kate Moss,Gemma Ward...i site drugi ke sakaat da bidat SrNuSh ;)

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Најверојатно би сакал да бидам у чевлите на Брт Рејнолдс.

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Јас би ја избрала Линда Евангелиста.

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
На кого му продавате муда за бубрези. Сите сакале да бидат самите себе си, нема грешке секој сака да биде некој друг, никој не се сака самиот себе си.

marga_k

HONEY
Член од
6 март 2006
Мислења
347
Поени од реакции
5
Sakam da bidam istata,zadovolna sum od sebe ,edinstveno moze mala liposukcija na stomaceto.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Стварно мушки манекени не знам...
Ја би сакал да бидам ко Чак Норис :)

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
Е сега ме изнасмеа, фала ти многу еј, усте си ги брисам солзите. Од кај ти текна сега Чак Норис :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

С

Сатори

Гостин
vardarce напиша:
На кого му продавате муда за бубрези. Сите сакале да бидат самите себе си, нема грешке секој сака да биде некој друг, никој не се сака самиот себе си.
Останав без зборви за коментаров...вистина е дека секој сака да види како е да биде некој друг/а ама ова ...никој не се сака самиот себе си искрено не знам од каде го извади.

Sonce

Live your dreams
Член од
7 август 2006
Мислења
80
Поени од реакции
0
ThA-BiTcH напиша:
Јас би била...
КЕЈТ МОС! :je::je::je:
Kaj ja najde ziti boga! Mislam tvoe mislenje ama mnogu e losa, baska sto ima problemi so droga i sl. ne deka drugite nemaat ama ona posebno. Kaj nejze nema nisto ubavo ona e poznata zosto ima lice koe mnogu lesno se menuva a toa mnogu go sakaat i baraat zosto mozat da ja napravat sekako i cesto e mnogu ubava na sliki ama toa cim moze da i go pravat znaci nema crti, ISPRANA KRPA E! Edinstveno nesto dobro kaj nea e toa sto ima dobar stil za oblekuvanje ako voopsto sama se oblekuva!?!?

Sonce

Live your dreams
Член од
7 август 2006
Мислења
80
Поени од реакции
0
A i zaboraviv da kazam deka mene mnogu mi se dopaga Ana Beatriz Barros

Sonce

Live your dreams
Член од
7 август 2006
Мислења
80
Поени од реакции
0
I videte ja nasata, Katerina Ivanovka

Ni ona ne e losa

С

Сатори

Гостин
...

1.Хајди Клум

2.Адријана Лима

3.Летиција Каста

love

The one and only
Член од
2 мај 2006
Мислења
716
Поени од реакции
1
Koga bi bila manekenka bi bila Ana Beatriz Barros.:je:

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
ее која би била..нејќам да бидам никоја,нејќам да бидам исушена манекенка со ни два грама мозок...ако ме прашате која ми е омилена манекенка,е тогаш имам одговор...Тајра Бенкс и Наташа Поли!

Kajgana Shop

На врв Bottom