- Член од
- 22 јануари 2011
- Мислења
- 18
- Поени од реакции
- 5
page 38
page 63
podobro kazi deka ne znaes ni kako niti pak imas argumenti za toa - Кои докази сакаш? Поминува српската армија и истребувани 5 села. Потоа по весниците пишува "Бугарите убија цели села". Како можам да докажам? Што доказ сакаш? Жив сведок (за кој ќе кажете дека е платено од бугарите) или видео со специјални разузнавачки средства?bozdi
Е pa povelete tuka vo MK pa kenkajte mi deka sme bile bugari...
A toa deka "nemas vreme" da objasnuvas, podobro kazi deka ne znaes ni kako niti pak imas argumenti za toa.
Bi ti preporacal da ne si go gubis tvoeto vreme po Makedonski forumi tuku da si odis na bugarski objasnuvajki tamu zosto nemate kosi oci kako pravite bugari.
Izgleda nekoj "drug" ve pravel. E, toa da si go otkriete, koj ve pravel...
i k**ov" e na ov pa ne e bugarin..
Procitaj gi golemite misli na Goceta i zaprasaj se zosto pak vie go slavite.
антички македонскиКај мене како Македонка сите овие муабетења и полемизирања предизвикуваат желба да седнете на една маса Грк и Бугарин, национално освестени и со полни ракави историски факти и да расчистите кои се Македонците.
И за Солун малку да проговориме?
Пред тоа сигурно ќе треба да појасните кои се Бугарите а, кои Грците?
Да тоа и Албанците во Косово се бореа за своодно Косово, а не за слободна Албанија. Од таа логика и тие се предавници, а не херои за Албанија.Некој напиша Гоце, Јане, чии се.
Како ќе дознаеш за некој чиј е ?
Неговите дела.
Кои се делата на Јане и Гоце ?
United Bulgaria ?
Автономна Македонија ?
Де кажете, немојте притоа да ми воведувате интеграли во историја.
Питу Гули е влав но за нас од Македонија тој е еден од великаните на Македонија.
Зошто ?
Треба опис ?
Престанете, го издрвевте со дебилни логики.
Бил голем Блгарин а се борел за автономна Македонија.
Па тогаш тој е предавник а не херој.
Со таа огромна разлика што Македонците секогаш се стремеле да се изборт за своја независна држава (Македонија), и додатно ви помагале и вие да се ослободите, а не обратно.Еми многу јасно дека сме на една маса со Грците.
Да тоа и Албанците во Косово се бореа за своодно Косово, а не за слободна Албанија. Од таа логика и тие се предавници, а не херои за Албанија.