Кликај за Македонија!

Член од
30 јануари 2007
Мислења
274
Поени од реакции
5
HungryWolf напиша:
eve i od mene 990 klikovi :D go go go Macedonian, ajde mozeme site zaedno :D
go koristis programceto, taka? (ako ne go koristis, pobaraj po temeva, go ima 1000 pati polesno e so nego)

HungryWolf

Deep In Tha Forrest
Член од
30 јануари 2007
Мислења
793
Поени од реакции
4
THE_BOSS напиша:
go koristis programceto, taka? (ako ne go koristis, pobaraj po temeva, go ima 1000 pati polesno e so nego)
da da da :zlo: kolku se smeev za gornite postovi, koj beshe toj budalata stho go pregorel mausot so 15.000 klika ? :zver::pos::pos::pos::pos: a programceto e mnogu jako zatoa stho na kolku sekundi sakas na tolku mozes da go namestis :D evo primer, go mestis sekunda/klik do 999 toa ti se 15-16min, ondak mozesh da rucas, da se "osvezish " :D ajde be malce pojako mora da se ojacame :D
baj da vaj - ima nagrada za najbolji "klikac" ? :D

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Луѓе,само до мене е или не може побрзо од 0,1 секунда?Не сака ни да почне да клика таму кога ќе ставам побрзо,а на се друго дава,до мене е или?:jaj:

Член од
30 јануари 2007
Мислења
274
Поени од реакции
5
HungryWolf напиша:
da da da :zlo: kolku se smeev za gornite postovi, koj beshe toj budalata stho go pregorel mausot so 15.000 klika ? :zver::pos::pos::pos::pos: a programceto e mnogu jako zatoa stho na kolku sekundi sakas na tolku mozes da go namestis :D evo primer, go mestis sekunda/klik do 999 toa ti se 15-16min, ondak mozesh da rucas, da se "osvezish " :D ajde be malce pojako mora da se ojacame :D
baj da vaj - ima nagrada za najbolji "klikac" ? :D
da be, nekj spomna nagrada...
jas imam 38.500 od koi 28.000 se moi, ostanatite se na programceto (tip-top clicker sum)
inace imas i pobrzo programce, ako ne znaes, i toa go ima na temava... :helou:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Член од
30 јануари 2007
Мислења
274
Поени од реакции
5
СпаЈдеР напиша:
Луѓе,само до мене е или не може побрзо од 0,1 секунда?Не сака ни да почне да клика таму кога ќе ставам побрзо,а на се друго дава,до мене е или?:jaj:
i mene taka mi prai, do sajtot e. Peer so maus realno ne moes da klikas tolku brzo, ne zaebavaj :uvo::nesum:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
World Ranking:
MACEDONIA FYR is 33rd ajde mozeme barem u klikanje da bideme svetski sampioni

HungryWolf

Deep In Tha Forrest
Член од
30 јануари 2007
Мислења
793
Поени од реакции
4
THE_BOSS напиша:
da be, nekj spomna nagrada...
jas imam 38.500 od koi 28.000 se moi, ostanatite se na programceto (tip-top clicker sum)
inace imas i pobrzo programce, ako ne znaes, i toa go ima na temava... :helou:

daj man odma citiraj go toj post :) da ne go baram :)

P.S. ONLY 269,332 more clicks to move Macedonia up to 32nd place.

Do 00:00 t.e. polnok sakam da bideme 31nd PlacE :) ajde Kajgandzii

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Boss си ме претицал,ја имам 32000 од кои 20 000 се од мене и 12000 од програмчево,помага ама ме мрзи да правам нешто друго и на секој две минути да идам да ресетирам да почне од ново, + тоа повеќе од времево сум на компјутеров и не мислам ко ретардиран да чекам да стигне до 999 кликови и да ги ставам,читот ја уништува играта,па и оваа ја уништи,интересно беше да се мачам да кликам и да го запалам показалецов од кликање ама кога го најдов ова и не ми се исплаќа да кликам кога иде побрзо преку програмот :toe:

Член од
30 јануари 2007
Мислења
274
Поени од реакции
5
СпаЈдеР напиша:
Boss си ме претицал,ја имам 32000 од кои 20 000 се од мене и 12000 од програмчево,помага ама ме мрзи да правам нешто друго и на секој две минути да идам да ресетирам да почне од ново, + тоа повеќе од времево сум на компјутеров и не мислам ко ретардиран да чекам да стигне до 999 кликови и да ги ставам,читот ја уништува играта,па и оваа ја уништи,интересно беше да се мачам да кликам и да го запалам показалецов од кликање ама кога го најдов ова и не ми се исплаќа да кликам кога иде побрзо преку програмот :toe:
imas za toa pravo, nekako i mene me mrzi da cekam
inace koki se vikam :smir:, toa THE_BOSS taka mi dojde...

Член од
17 февруари 2007
Мислења
296
Поени од реакции
0
Дали некој го забележа ова?
На листата има Србија, Црна Гора, Србија и Црна Гора и Југославија :tapp:

А нас морале да не напишат ФУР. :nerv:

HungryWolf

Deep In Tha Forrest
Член од
30 јануари 2007
Мислења
793
Поени од реакции
4
ako presmetuvam dobro do nova godina, ke bideme vo prvi 5 :) zatoa stho prosek ni e za 24h 1.5 milion klikovi :) :je::je::je::je:
GO GO GO MACEDONIA

Samaramon

¤ ξωટ ¤
Член од
17 декември 2005
Мислења
1.081
Поени од реакции
18
Сеа за сеа придонесов со 3,285, до подоцна можеби ќе направам и повеќе.

Kajgana Shop

На врв Bottom