Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.553
- Поени од реакции
- 17.987
Базел
,ама ако ни е,ми текна мене ама касно,чим вчера киксна Граскоперс,повеќе од јасно беше дека и Базел е можно е да ја даде.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па така некако, искрено треба да имаш многу среќа или да знаеш да ги погодуваш и да следиш ?Гледам почетник си. Се, се само да не си се излажал да пуштиш порака на тие оти лажат сушат нема врска. Неколку пати имам пуштено нормално не од мојот телефон и така на ситно ги имам испратено и ништо не погодуваат.
Срека не ти треба толкуПа така некако, искрено треба да имаш многу среќа или да знаеш да ги погодуваш и да следиш ?![]()
Базел ти ја кажаа сигурно 100% или ја виде од негде? и како толку неможеше да дојдеш до интернет.Се утепав од радување за Рома, кога гледам не сум ја играл на тикет, а бев сигурен дека ја имам ставено
Извинете, заборавив да пишам од сабајле, Базел беше чиста двојка, ми ја кажаа, ама немав пристап надвор до интернет.
Добро оди засега, а за вечер очекувам Сосиедад да биде кец против Валенсија. Валенсија игра топло-ладно, не е многу убедлива освен последната со Малага, а Баскијциве играат особено добро за домашен терен, немаат пораз којзнае колку време и се борат за Европа.
Ќе ги реши Гриезман![]()
Базел ти ја кажаа сигурно 100% или ја виде од негде? и како толку неможеше да дојдеш до интернет.
За 5 од 6 имаш 6 комбинации . Ги множиш најмалите 5 коеф. и ги множиш со 1/6 од уплатата.Ако играш систе пример 5 од 6 за коллку паѓа коефициентот ?