Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Базел:гомце:,ама ако ни е,ми текна мене ама касно,чим вчера киксна Граскоперс,повеќе од јасно беше дека и Базел е можно е да ја даде.

Гледам почетник си. Се, се само да не си се излажал да пуштиш порака на тие оти лажат сушат нема врска. Неколку пати имам пуштено нормално не од мојот телефон и така на ситно ги имам испратено и ништо не погодуваат.
Па така некако, искрено треба да имаш многу среќа или да знаеш да ги погодуваш и да следиш ? :cool:

Па така некако, искрено треба да имаш многу среќа или да знаеш да ги погодуваш и да следиш ? :cool:
Срека не ти треба толку :D Повеке треба да следиш и да знаеш да типуваш.

Се утепав од радување за Рома, кога гледам не сум ја играл на тикет, а бев сигурен дека ја имам ставено :tapp:

Извинете, заборавив да пишам од сабајле, Базел беше чиста двојка, ми ја кажаа, ама немав пристап надвор до интернет.

Добро оди засега, а за вечер очекувам Сосиедад да биде кец против Валенсија. Валенсија игра топло-ладно, не е многу убедлива освен последната со Малага, а Баскијциве играат особено добро за домашен терен, немаат пораз којзнае колку време и се борат за Европа.
Ќе ги реши Гриезман :icon_mrgr:

Абе нигери , дајте некои книги/статии/форуми итн за кладионичарски стратегии , идеи системи итн ...
Имам неколку мои идеи ,баш сакам да ги споредам со некои други :)

Ајде Reading.Ја пишав Дупла шанса 12.Сеуште е 0-0.Можеби во второ полувреме ќе даде некој голче.:icon_mrgr:

Се утепав од радување за Рома, кога гледам не сум ја играл на тикет, а бев сигурен дека ја имам ставено :tapp:

Извинете, заборавив да пишам од сабајле, Базел беше чиста двојка, ми ја кажаа, ама немав пристап надвор до интернет.

Добро оди засега, а за вечер очекувам Сосиедад да биде кец против Валенсија. Валенсија игра топло-ладно, не е многу убедлива освен последната со Малага, а Баскијциве играат особено добро за домашен терен, немаат пораз којзнае колку време и се борат за Европа.
Ќе ги реши Гриезман :icon_mrgr:
Базел ти ја кажаа сигурно 100% или ја виде од негде? и како толку неможеше да дојдеш до интернет.

Базел ти ја кажаа сигурно 100% или ја виде од негде? и како толку неможеше да дојдеш до интернет.

Ми ја спомнаа луѓе што работат во кладилница. Па не можев, од сабајле надвор бев и тек сега дојдов дома, штета.

Интер давајте гол, Х на полувреме да биди !!!!!

Ако играш систе пример 5 од 6 за коллку паѓа коефициентот ?

Се утепав од давање пари у пичку матер.
Уште 2 ливчиња и доста е за денес :D

Челзи 1 @ 1.45
Металург 1Н @ 1.75
Ференцварош ГГ3+ @ 2.05
Ница 1 @ 1.80
Теплице 1 @ 1.80
Партизан 2 @ 1.35

140 - 3.185

Челзи 1 @ 1.45
Металург 1Н @ 1.75
Ференцварош ГГ3+ @ 2.05
Ница Т1 @ 1.90
Теплице Т1 @ 1.90
Партизан 2 @ 1.35
Милан 1 @ 1.35
Валенсија ГГ @ 1.65
Шалке Т1 @ 1.55

100 - 8.750

Сите пари на Арсенал - Манчестер 1, ако излезе после сите пари на Милан - Катанија 1и3+. :)

Ја пишав Рома па се предомислив па го пишав Витесе, и сеа Рома си водат 3 0 на полувреме... затоа златно правило , секогаш пиши си го тоа прво што ќе ти текне.

Кај ви го прочитав Кидерминстер и јас незнам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom