Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ви кажав дека не вреди Контавеит на 1.40, не е лесно да се носиш со притисокот баш ти да бидеш таа што треба да ја заврши кариерата на најголемата тенисерка на сите времиња додека у позадина публиката навива како на фудбалски меч.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Da go otvorime evrobasketot so dobiten tip
Spanija pobeda so osnovniot hendikep -17.5
x500€
Ocekuvam 25+ razlika na kraj
Автоматски споено мислење:

Ви кажав дека не вреди Контавеит на 1.40, не е лесно да се носиш со притисокот баш ти да бидеш таа што треба да ја заврши кариерата на најголемата тенисерка на сите времиња додека у позадина публиката навива како на фудбалски меч.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Da ne bese publikata veruvam Serena nemase da pobedi. Stravot vo koski i bese vlezen na Kontaveit, se tresese kutrata, ne i bese seedno.
Da igraat vo nekoi drugi okolnosti potocno na nekoj drug turnir veruvam Kontaveit ke ja iskine 2:0.
Utre Serena igra protiv Tomljanovic, 1.70 e koeficientot na crnata, mislam deka vredi da se igra. Jas ke ja igram.

Последно уредено:
Бруксби со плус 3.50 и Корне 2:0 2.15 е доста добар дубл според мене, 7.50 го пуштив на иљадарче. Корне е потценета со коефициентов, тешко дека ќе земе сет Синиакова. Бруксби е поодморен, башка домашен тенисер, овој Борна едвај пројде со Куаку, што реално ни на челинџер не е нешто посебно. Би требало да земе сет, ама тешко до победа искрено.

Da go otvorime evrobasketot so dobiten tip
Spanija pobeda so osnovniot hendikep -17.5
x500€
Ocekuvam 25+ razlika na kraj

Polesno zdravje.
Vecerva Francija 1 ko kukja 1.45 koef.

Doncic go pustiv single 25.5+ za 300€
Izednacena utakmica na mnogu poeni, treba da odi.

Последно уредено:
Francija pobeda so osnovniot hendikep -5.5 i kanter strajk Vitality da pobedat
Vkupen koef 2.70 x300€

Бруксби со плус 3.50 и Корне 2:0 2.15 е доста добар дубл според мене, 7.50 го пуштив на иљадарче. Корне е потценета со коефициентов, тешко дека ќе земе сет Синиакова. Бруксби е поодморен, башка домашен тенисер, овој Борна едвај пројде со Куаку, што реално ни на челинџер не е нешто посебно. Би требало да земе сет, ама тешко до победа искрено.
Седум сет топки пропушти копилето усташко... А знаев дека губи сигурно што ми требаше со плус да го играм.

Znae nekoj zashto e odlozena Francija - Germanija i dali ke se igra vecerva ?

Nadal 3:0 1.70
Cisto kolku da se pokrie minusot od denes...

Vo Balkanbet go nacekav na 1.70, vo site drugi klaidonici e 1.50-1.55.

Томи Пол 1 со Руд, 2.45 квота, поклонче.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom