- Член од
- 27 април 2009
- Мислења
- 2.499
- Поени од реакции
- 3.318
Алкараз 28.5 минус Чорич-Бруксби +3.5 сетови Еванс и КолинсНекој предлог од тенисиве денес ?
Алкараз 28.5 минус Чорич-Бруксби +3.5 сетови Еванс и КолинсНекој предлог од тенисиве денес ?
Da ne bese publikata veruvam Serena nemase da pobedi. Stravot vo koski i bese vlezen na Kontaveit, se tresese kutrata, ne i bese seedno.Ви кажав дека не вреди Контавеит на 1.40, не е лесно да се носиш со притисокот баш ти да бидеш таа што треба да ја заврши кариерата на најголемата тенисерка на сите времиња додека у позадина публиката навива како на фудбалски меч.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
Поима немам, плус ваљда.
Polesno zdravje.Da go otvorime evrobasketot so dobiten tip
Spanija pobeda so osnovniot hendikep -17.5
x500€
Ocekuvam 25+ razlika na kraj
Автоматски споено мислење:
Седум сет топки пропушти копилето усташко... А знаев дека губи сигурно што ми требаше со плус да го играм.Бруксби со плус 3.50 и Корне 2:0 2.15 е доста добар дубл според мене, 7.50 го пуштив на иљадарче. Корне е потценета со коефициентов, тешко дека ќе земе сет Синиакова. Бруксби е поодморен, башка домашен тенисер, овој Борна едвај пројде со Куаку, што реално ни на челинџер не е нешто посебно. Би требало да земе сет, ама тешко до победа искрено.
Се игра во Келн, има некоја церемонија за Новицки би требало наскоро да почнеZnae nekoj zashto e odlozena Francija - Germanija i dali ke se igra vecerva ?