Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.675
Поени од реакции
4.154
Ако некој може да ми каже дали 2win е добра за онлајн кладење, дали зимаат данок автоматски или сам треба да плаќам, за колку дена го потврдуваат профилот ?

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Ако некој може да ми каже дали 2win е добра за онлајн кладење, дали зимаат данок автоматски или сам треба да плаќам, за колку дена го потврдуваат профилот ?
Dobra e ako nemas druga opcija,sami ti plakaat danok.Kvotite se kriminalni spored mene,gi odbegnuvam.Bi trebalo brzo da potvrduvaat,isplati pravat za 24 do 48 saati.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Абе денес имало лига на преваранти :D

Милан - Манчестер 2 и ГГ навивачка :D колку што видов Погба и Дони овојпат ќе бидат во тимот (веројатно замени, не верувам да стартуваат), а Кавани сеуште повреден.
Кај Милан се враќа Ибра, веројатно исто ќе влезе како замена, не верувам да го форсира од сам почеток уште не е комплет фит.

Не верувам дека може да изненади Милан со победа, очекувам 2ка или нерешено, но би требало да има голови.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.959
Поени од реакции
9.589
Ако играш Спорт лајф исти се мана е шо мојт сајтот и по месец дена да не се отворат , предност шо се бавни сонажурирање на коеф барем она јас шо го играм ама и за фудбал се такви особено требит да чекаш сабајле кун девет ко хиена чим извает цела понуда за денот имат доста не ажурирани коеф очигледно ги пеглаат навечер сабајле само пуштаат понуда. Ок се само незнам последно дали до мене е или општо ама на некој сингл давет само 300 ден јебига ама и за то имат чаре 10х300 ако се успејт толку пати ак не дај шта даш

Последно уредено:
Член од
5 октомври 2012
Мислења
1.957
Поени од реакции
1.172
Ако играш Спорт лајф исти се мана е шо мојт сајтот и по месец дена да не се отворат , предност шо се бавни сонажурирање на коеф барем она јас шо го играм ама и за фудбал се такви особено требит да чекаш сабајле кун девет ко хиена чим извает цела понуда за денот имат доста не ажурирани коеф очигледно ги пеглаат навечер сабајле само пуштаат понуда. Ок се само незнам последно дали до мене е или општо ама на некој сингл давет само 300 ден јебига ама и за то имат чаре 10х300 ако се успејт толку пати ак не дај шта даш
Mene uzivo ne mi otvara na mobilen net a1 , se drugo otvara na stranata samo uzivo ne

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Ciglarot ke igral vecerva, prvo izleze oficijalna vest deka nema da igra, a sea izleguva nova oficijalna vest deka sepak ke igra.
Vakvo nesto mn retko se slucuva, ustvari neznam koga se slucilo voopshto. Da go stavam na kur.

Kajgana Shop

На врв Bottom