- Член од
- 17 мај 2016
- Мислења
- 3.675
- Поени од реакции
- 4.154
Ако некој може да ми каже дали 2win е добра за онлајн кладење, дали зимаат данок автоматски или сам треба да плаќам, за колку дена го потврдуваат профилот ?
Dobra e ako nemas druga opcija,sami ti plakaat danok.Kvotite se kriminalni spored mene,gi odbegnuvam.Bi trebalo brzo da potvrduvaat,isplati pravat za 24 do 48 saati.Ако некој може да ми каже дали 2win е добра за онлајн кладење, дали зимаат данок автоматски или сам треба да плаќам, за колку дена го потврдуваат профилот ?
Koef isti kako sportlifeDobra e ako nemas druga opcija,sami ti plakaat danok.Kvotite se kriminalni spored mene,gi odbegnuvam.Bi trebalo brzo da potvrduvaat,isplati pravat za 24 do 48 saati.
Znam,u sportlife nemam uplateno od pred 2-3 godini,totalno gi rasipaa kvotite.Edino marketingot gi drzi i sto im se malce posredeni kladilnicite.Koef isti kako sportlife
33,5+ se isplati?Brzoo ako go imate Beal vo nekoja kladilnica trpajte go plus, ciglarot nema da igra vecerva.
Da33,5+ se isplati?
Ако играш Спорт лајф исти се мана е шо мојт сајтот и по месец дена да не се отворат , предност шо се бавни сонажурирање на коеф барем она јас шо го играм ама и за фудбал се такви особено требит да чекаш сабајле кун девет ко хиена чим извает цела понуда за денот имат доста не ажурирани коеф очигледно ги пеглаат навечер сабајле само пуштаат понуда. Ок се само незнам последно дали до мене е или општо ама на некој сингл давет само 300 ден јебига ама и за то имат чаре 10х300 ако се успејт толку пати ак не дај шта дашАко некој може да ми каже дали 2win е добра за онлајн кладење, дали зимаат данок автоматски или сам треба да плаќам, за колку дена го потврдуваат профилот ?
Mene uzivo ne mi otvara na mobilen net a1 , se drugo otvara na stranata samo uzivo neАко играш Спорт лајф исти се мана е шо мојт сајтот и по месец дена да не се отворат , предност шо се бавни сонажурирање на коеф барем она јас шо го играм ама и за фудбал се такви особено требит да чекаш сабајле кун девет ко хиена чим извает цела понуда за денот имат доста не ажурирани коеф очигледно ги пеглаат навечер сабајле само пуштаат понуда. Ок се само незнам последно дали до мене е или општо ама на некој сингл давет само 300 ден јебига ама и за то имат чаре 10х300 ако се успејт толку пати ак не дај шта даш
Пробај од друг browser. Кај мене еден период правеше проблем на гугл хром, а беше во ред на мозила.Mene uzivo ne mi otvara na mobilen net a1 , se drugo otvara na stranata samo uzivo ne
Е да заборајв да кажам за то од мобилен скоро е невозможно да уплатишMene uzivo ne mi otvara na mobilen net a1 , se drugo otvara na stranata samo uzivo ne