Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Жени одбојка. Иако се во игра во Бугарија, Бугарија-Јужна Кореја вреди 2-ка да се проба.

Причината е оваа :

Ivan Dimitrov, coach of Bulgaria – We are ready for this tournament, but the FIVB World Grand Prix 2017 is not our main priority this season. We will use the matches to prepare well for future competitions and especially world qualification next month and the European Championship. We haven’t brought out best team. Five of our best player are missing and they will not play.

Исто така значајно е дека Кореја ја имаат една од најдобрите светски одбојкарки.Вчера 20 поени против Германија.

Иако тежок натпревар ми оди на памет и Бразил-Србија 2-ка..Бразил не се комплетни и имаат некои мали рокади во тимот,а Србија е со фул состав и некако ептен се јаки.

Белгија одиграа доста солидно вчера против Бразил,а Турција на домашен терен беа изгазени од Србија.Турција играат со втор состав и можно е тука да има подолг меч.Типувам над 183,5..

А финалето во машка конкуренција типувам на Французите да земат минимум два сета..Највеќе прикажаа и баш тие ја заслужуваат титулата.Бразил го имаат факторот домашен терен,ама овој Бразил не е непобедлив како пред неколку години.Имаат проблем на прием и дозволуваат серии..

Од тенисите Континен/Пирс 3:0,Вандевеге,Кербер,Марах/Павич -1,5 сетови,Бопана/Дабровски ,Рам/Делаква и Континен/Ватсон..
Континен/Ватсон вчера изиграа феноменално,играа ала лански Вимблдон шампиони.:icon_mrgr:(y) Убацен прв сервис 73%,добиени поени на прв сервис 92%..:cool::cool: Ниедна брејк шанса не дозволија. Држат супер коефициент.

И за Димитров супер коеф има за 3-0, вчера беше 1.60 сеа паднат на 1.57.

Димитров
Федерер
Ѕверер

Сите по 3-0 заедно прават 2.96 коеф.

Предаде села педерот , сега ќе земам цели 960 денари. :kuracc:[DOUBLEPOST=1499514727][/DOUBLEPOST]Ако предаде играчот на кој си типувал , утнат лист. Ако предаде противникот , 1 коеф. Мрш да ви ебам курвите јалови.

Последно уредено:
Федерер H2 8.5
Џокович H2 8.5[DOUBLEPOST=1499515458][/DOUBLEPOST]
Ако предаде играчот на кој си типувал , утнат лист. Ако предаде противникот , 1 коеф. Мрш да ви ебам курвите јалови.
Кај е вака бе?

Федерер H2 8.5
Џокович H2 8.5[DOUBLEPOST=1499515458][/DOUBLEPOST]
Кај е вака бе?

Најверојатно у таа глупата марбет , барем така ми кажа вработената ако знае и она. :pos: Прилично нова кладилница е , и таа не беше сигурна таму шо уплаќа.

Некој спомна за на голема уплата Брајани, па мака ми е што фрлив 100 денари на тие говна.

Кербер. :pusigo:

Ги играв и Мугуруза и Рибарикова, си влегоа, Радванска се движи кон плус, ама оваа Роџерс втор пат ќе ми го начука. :facepalm:

Кербер. :pusigo:

Ги играв и Мугуруза и Рибарикова, си влегоа, Радванска се движи кон плус, ама оваа Роџерс втор пат ќе ми го начука. :facepalm:
Ќе ја извади на искуство. На штаки да искочи од терен ако изгуби сите тикети ми ги бутка :facepalm: И ебам тоа дефанзивата на секоја подлога истата игра.

Ако предаде играчот на кој си типувал , утнат лист. Ако предаде противникот , 1 коеф. Мрш да ви ебам курвите јалови.

Во спортлајф мене ми ги исплатија на Типсаревич дека ја предаде го играв да тепа

Неверојатно добро игра буцено Роџерс..[DOUBLEPOST=1499536872][/DOUBLEPOST]Кој кур му е на оној слепецон Галовиц ? Како Иснер да управува со него.. 8 аса и едно 10 сервис винери има сигурно,а ниедна дупла.

Тим се спаси брилијантно,би требало сега Доналдсон да падне и лагано 3-0 да заврши.

А не би било лошо и Јужна Кореја да се воозбилат зашто втор сет го изгубија со 100 разлика,а прв сет беа одлични.:semolam:

Последно уредено:
Па пошо си огромен познавач на тенисот би требало и самиот да го знаеш тоа. Како тоа таков експерт како тебе да не знае како игра Доналдсон?
sdd.jpg

+ додај ги Мугуруза и Кербер што ги имав на тикет врзано со дел од овие. :cool::cool:

дојде 2017 а на вас уште ви е зицер 3-0 некој да тепа на 1.40 коеф, како бе човече, па уште на трева, па Тим кога ќе видам дека го форсирате на трева, ја освен на земја на ниту една друга подлога не би одиграл 3-0 точен за било кој, ејјј кога ќе ми текне пред некое време на Троицки и Типсаревич им даваа над 2 квота за да изгубат сет на ГС во првите кола, а они јадните едвај победуваа

дојде 2017 а на вас уште ви е зицер 3-0 некој да тепа на 1.40 коеф, како бе човече, па уште на трева, па Тим кога ќе видам дека го форсирате на трева, ја освен на земја на ниту една друга подлога не би одиграл 3-0 точен за било кој, ејјј кога ќе ми текне пред некое време на Троицки и Типсаревич им даваа над 2 квота за да изгубат сет на ГС во првите кола, а они јадните едвај победуваа
јакото е што спорт лајф и златна копачка ретко нудат,3,4+,5 сетови,па да можеш да варираш освен моцарт ама таму квотите ти се ....... Толку игри начукаа на фудбалот,пред неколку месеци и на кошарката,само на тенисот си тапкаат во место,треба да има повеќе игри,како за први сетови така и за цела утакмица,ама не ги интересира.Има интересни игри за тенисов во моцартов,си имаш8+,10+,8-12,13+,9+ раат да си со еден брејк а не 9,5 во спорт лајф и копачка исто има и прв сет/конечен тип комбинација исто поголема квота... но којзнае зошто не ги вметнуваат игриве за тенисот...воведоа катаљарда игри за фудбалот,и уште за кошарката,да се надеваме тенисот е следен во спорт лајф,а златна копачка не памтам кога ставила некои нови игри за останативе спортови....како и да е акаунт на инт

јакото е што спорт лајф и златна копачка ретко нудат,3,4+,5 сетови,па да можеш да варираш освен моцарт ама таму квотите ти се ....... Толку игри начукаа на фудбалот,пред неколку месеци и на кошарката,само на тенисот си тапкаат во место,треба да има повеќе игри,како за први сетови така и за цела утакмица,ама не ги интересира.Има интересни игри за тенисов во моцартов,си имаш8+,10+,8-12,13+,9+ раат да си со еден брејк а не 9,5 во спорт лајф и копачка исто има и прв сет/конечен тип комбинација исто поголема квота... но којзнае зошто не ги вметнуваат игриве за тенисот...воведоа катаљарда игри за фудбалот,и уште за кошарката,да се надеваме тенисот е следен во спорт лајф,а златна копачка не памтам кога ставила некои нови игри за останативе спортови....како и да е акаунт на инт
Друго ми беше муабетот, 1.40 за 3-0 точен резултат е смешен коефициент во 99,99%, освен можеби Надал на земја,не ми е јасно како можеш да го форсираш Тим на трева кога е ист тип на играч како Вавринка, му треба време да се намести на удар а на трева такво нешто немаш, плус тоа што знае да пропадне одеднаш и да не може да погоди терен, па уште го играш 3-0 точен дека нема да загуби сет, на трева буквално еден поен, еден брејк може да значи губење на сет, а со оглед на тоа дека веќе скоро сите тенисери сервираат добро немаш право на грешка, никад у животот не сум направил пари на ГС, смешни квоти ти даваат треба да изиграш 10 ебани натпревари за да направиш 2 коеф

Друго ми беше муабетот, 1.40 за 3-0 точен резултат е смешен коефициент во 99,99%, освен можеби Надал на земја,не ми е јасно како можеш да го форсираш Тим на трева кога е ист тип на играч како Вавринка, му треба време да се намести на удар а на трева такво нешто немаш, плус тоа што знае да пропадне одеднаш и да не може да погоди терен, па уште го играш 3-0 точен дека нема да загуби сет, на трева буквално еден поен, еден брејк може да значи губење на сет, а со оглед на тоа дека веќе скоро сите тенисери сервираат добро немаш право на грешка, никад у животот не сум направил пари на ГС, смешни квоти ти даваат треба да изиграш 10 ебани натпревари за да направиш 2 коеф
Те укапирав што сакаш да кажеш и јас мрзам точни резултати на фаворитиве,само надополнив дека понудата на игри на тенискиве мечеви не ти дозволува многу да варираш,конечен тип,хендикеп,тотали и точни резултати....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom