MiaSanMia
Chipolopolo
- Член од
- 7 април 2012
- Мислења
- 9.974
- Поени од реакции
- 8.682
Жени одбојка. Иако се во игра во Бугарија, Бугарија-Јужна Кореја вреди 2-ка да се проба.
Причината е оваа :
Исто така значајно е дека Кореја ја имаат една од најдобрите светски одбојкарки.Вчера 20 поени против Германија.
Иако тежок натпревар ми оди на памет и Бразил-Србија 2-ка..Бразил не се комплетни и имаат некои мали рокади во тимот,а Србија е со фул состав и некако ептен се јаки.
Белгија одиграа доста солидно вчера против Бразил,а Турција на домашен терен беа изгазени од Србија.Турција играат со втор состав и можно е тука да има подолг меч.Типувам над 183,5..
А финалето во машка конкуренција типувам на Французите да земат минимум два сета..Највеќе прикажаа и баш тие ја заслужуваат титулата.Бразил го имаат факторот домашен терен,ама овој Бразил не е непобедлив како пред неколку години.Имаат проблем на прием и дозволуваат серии..
Од тенисите Континен/Пирс 3:0,Вандевеге,Кербер,Марах/Павич -1,5 сетови,Бопана/Дабровски ,Рам/Делаква и Континен/Ватсон..
Континен/Ватсон вчера изиграа феноменално,играа ала лански Вимблдон шампиони.
Убацен прв сервис 73%,добиени поени на прв сервис 92%..
Ниедна брејк шанса не дозволија. Држат супер коефициент.
Причината е оваа :
Ivan Dimitrov, coach of Bulgaria – We are ready for this tournament, but the FIVB World Grand Prix 2017 is not our main priority this season. We will use the matches to prepare well for future competitions and especially world qualification next month and the European Championship. We haven’t brought out best team. Five of our best player are missing and they will not play.
Исто така значајно е дека Кореја ја имаат една од најдобрите светски одбојкарки.Вчера 20 поени против Германија.
Иако тежок натпревар ми оди на памет и Бразил-Србија 2-ка..Бразил не се комплетни и имаат некои мали рокади во тимот,а Србија е со фул состав и некако ептен се јаки.
Белгија одиграа доста солидно вчера против Бразил,а Турција на домашен терен беа изгазени од Србија.Турција играат со втор состав и можно е тука да има подолг меч.Типувам над 183,5..
А финалето во машка конкуренција типувам на Французите да земат минимум два сета..Највеќе прикажаа и баш тие ја заслужуваат титулата.Бразил го имаат факторот домашен терен,ама овој Бразил не е непобедлив како пред неколку години.Имаат проблем на прием и дозволуваат серии..
Од тенисите Континен/Пирс 3:0,Вандевеге,Кербер,Марах/Павич -1,5 сетови,Бопана/Дабровски ,Рам/Делаква и Континен/Ватсон..
Континен/Ватсон вчера изиграа феноменално,играа ала лански Вимблдон шампиони.