Кинески копии на iPhone

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Погледни го видеово и се ќе ти биде јасно како да го разликуваш :)
Најзабележливо е дека кинеските имаат слот за втора сим картичка од страна и тачот нормално е крш:)

Член од
13 август 2011
Мислења
82
Поени од реакции
7
Еден другар зема вакво за 4000 и многу се зезна
не му се отвараше Mp3
слики не отвараше
камерата катастрофа ! :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Денеска еден пријател сретнав што имаше кинески ајфон 4. Дисплејот Блед, камерата премногу лоша, во Сетингс има само 4-5 опции, нема ви-фи. Многу лоша изработка. И многу други работи.

F

FARANG

Гостин
Ima losi i dobri kopii. Dur bev na pat ednas kupiv edna kopija mislejki da ja koristam samo nekolku nedeli dur sum tamu ali telefonceto ispadna dobro pa go korisev dolgo vreme koga idev na pat. Izgledase isto ko iphone so toa sto imase nekoj podobri opcii ko na primer bese dual sim card. Baterijata bese edinstvena maana inace se drugo si rabotese najnormalno, duri imase i opcija da se pretvori vo TV a se vadese mala antena od gore... Go plativ $40 vo shanghai.
--- надополнето: 19 април 2012 во 20:51 ---
Ima losi i dobri kopii. Dur bev na pat ednas kupiv edna kopija mislejki da ja koristam samo nekolku nedeli dur sum tamu ali telefonceto ispadna dobro pa go korisev dolgo vreme koga idev na pat. Izgledase isto ko iphone so toa sto imase nekoj podobri opcii ko na primer bese dual sim card. Baterijata bese edinstvena maana inace se drugo si rabotese najnormalno, duri imase i opcija da se pretvori vo TV a se vadese mala antena od gore... Go plativ $40 vo shanghai.
--- надополнето: 19 април 2012 во 20:51 ---

Kajgana Shop

На врв Bottom