Квалификации за европските натпреварувања

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.127
Поени од реакции
8.073
Сега ќе дојдат нашите балисти форумџии и ќе ни кажат дека на оваа пеколна температура неможи да се диши, а не пак да се навива. Или пак, долг е патот Тетово - Куманово и биле многу уморни од напорниот лет !

бтв. Ќе има пренос од Металург четврток?
на гости игра...тие репрезентацијата не ја пренесват...металург ќе го пренесвале во Малта

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ми се измеша све у глава сега. Чекај, кои беа аматерите денеска? :) Или и двете екипе беа аматери?

B

Beck's

Гостин
Najslaba utakmica videna vo mojot zivot, amateri vs dupli amateri. Posakuvav da primime gol, so sto ke stavea pecat na ocjnata igra. Muzafer ejupi drvo Nevideno, a i se vide rezultatot od pripremite. 0 konducija, se zaebav sto otidnqv do tamu na ovie temperaturi

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
на гости игра...тие репрезентацијата не ја пренесват...металург ќе го пренесвале во Малта
Случајно да не имат некоја приватна страна како овие те лајме, ме лајте итн....

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.431
Поени од реакции
11.348
а јас па читав као шкендија доминирале, за шансите многу неискористени што ги имале и за апсолутниот аутсајдер портдаун како се извлекол непоразен :facepalm:
значи нашиве медиуми се ....

Член од
14 март 2010
Мислења
16.915
Поени од реакции
16.181
а јас па читав као шкендија доминирале, за шансите многу неискористени што ги имале и за апсолутниот аутсајдер портдаун како се извлекол непоразен :facepalm:
Па така беше :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Не дека не доминираше ама срамота е оние да не ги победиш со минимум 3 гола разлика.
Келнери, шанкери, шминкери, фризери и стјуарди на едно место.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.431
Поени од реакции
11.348
е ај прочитајте ги коментарите од некои погоре што биле да ја гледаат утакмицата па да збориме

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
е ај прочитајте ги коментарите од некои погоре што биле да ја гледаат утакмицата па да збориме
Нема шо да читаме и ние ја гледавме и ти кажваме од наша перспектива.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Najslaba utakmica videna vo mojot zivot, amateri vs dupli amateri. Posakuvav da primime gol, so sto ke stavea pecat na ocjnata igra. Muzafer ejupi drvo Nevideno, a i se vide rezultatot od pripremite. 0 konducija, se zaebav sto otidnqv do tamu na ovie temperaturi
А зошто не навивавте?
Да не бојкотирате? :eek:

B

Beck's

Гостин
Following yesterdays excellent result in Macedonia, Portadown Football Club are keen to encourage as many supporters as possible, both regular Ports supporters and supporters of other clubs across the Irish League, to attend next weeks return leg at Shamrock Park on Tuesday 10th July at 7:45pm.

Following a meeting this morning, the club have put forward the following arrangements for next weeks game:

Kids under 16 admitted free if accompanied by a paying adult
All 2011-12 and 2012-13 Season Ticket holders from both Portadown FC and across the Irish League will receive a £2 discount on production of a pass (ie £8 & £5 concession) (This offer applies to both Premier league and Championship season ticket holders)
£10 and £7 (concession) general admission rates will apply to all supporters not in the aforementioned discounted groups.

B

Beck's

Гостин
Ај одлучи се сега, активен член си на балисти или се откажа?

Инаку јас чекам одговор од другите членови на балисти, пред се од Toni
So da se odlucam more koa prosto ti kazav sto kako, dojdi u te ke te zapoznam so nekoj Ballist ako veke tolku zapna, i ke ti raskaze podetalno

Kajgana Shop

На врв Bottom