директно ќе одат во трето коло нема друг да влезе пошто они веќе добија противник..
Турново ако помине со Хајдук![]()
Не, мислам дека и Фенербахче исто беа влезени во групната фаза, но поради казна од Уефа на местото на Фенербахче играше Трабзон.
Што ти е финтава со сарказмов?Нека ги исфрлат Стеауа, под ниво ни е со нив да играме. Дајте Баерн да ги видиме. Освоиле ЛШ, па ќе освојат кога играат со Дортмунд,Барса таму, да им се паднеше Вардар да видиме дали ќе освоеја.
Дајте ги и Барса да ги видиме. Нејмар го зеле, само голови давал во Бразилска лига, дајте да го видиме дали ќе може истото да го повтори и на влажна каллива трева на Градски.
Што ти е финтава со сарказмов?
Не држи за влажната каллива трева на Градски.Каков сарказам? Лани одвај некако БАТЕ ги помина Вардар, а потоа БАТЕ ги "растури" на свој терен европскиот шампион Баерн Минхен. Држи муабетот погоре од dragonsky .
Тапа се овие Стеауа бе. Штом Челзи успеа да ги победи, што остана за еден Вардар.
aaa hahaha lud si ejj me iznasmeaa heheheheeНека ги исфрлат Стеауа, под ниво ни е со нив да играме. Дајте Баерн да ги видиме. Освоиле ЛШ, па ќе освојат кога играат со Дортмунд,Барса таму, да им се паднеше Вардар да видиме дали ќе освоеја.
Дајте ги и Барса да ги видиме. Нејмар го зеле, само голови давал во Бразилска лига, дајте да го видиме дали ќе може истото да го повтори и на влажна каллива трева на Градски.
Е ме разочара сега, не знам како ќе спијам.aaa hahaha lud si ejj me iznasmeaa hehehehee
Дебилен обид за да искочиш кловн, јбг по благ збор не можам да најдам за да ја опишам твојата смешка![]()
Лапни диазапан од 2мг и како бебуле ќе нанкашЕ ме разочара сега, не знам како ќе спијам.
А ја па секој мој пост го пишувам со намера некој да насмеам, и сега со ваква реплика ми ги уништи надежите еден ден да станам стенд ап комичар. А баш планирав тука на форумов секој пост да го напишам со намера да насмеам некој, ама ете очигледно ништо од тоа
disclaimer: Овој пост за разлика од сите мои досегашни постови не е напишан со намера да насмее некого.
Е ме разочара сега, не знам како ќе спијам.
А ја па секој мој пост го пишувам со намера некој да насмеам, и сега со ваква реплика ми ги уништи надежите еден ден да станам стенд ап комичар. А баш планирав тука на форумов секој пост да го напишам со намера да насмеам некој, ама ете очигледно ништо од тоа
disclaimer: Овој пост за разлика од сите мои досегашни постови не е напишан со намера да насмее некого.
Лапни диазапан од 2мг и како бебуле ќе нанкаш
И не се разочарувај, гледаш дека има луѓе што ти стискаат лајкови, кур ти е, двор ти е
Ае така:***