Квалификации за европските натпреварувања

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.406
Поени од реакции
26.400
директно ќе одат во трето коло нема друг да влезе пошто они веќе добија противник..

Турново ако помине со Хајдук :)

Не, мислам дека и Фенербахче исто беа влезени во групната фаза, но поради казна од Уефа на местото на Фенербахче играше Трабзон.

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.505
Поени од реакции
2.424
И сега, што се деси со Стеауа?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Не, мислам дека и Фенербахче исто беа влезени во групната фаза, но поради казна од Уефа на местото на Фенербахче играше Трабзон.

Веќе официјална е ждрепката, нема заземање место на друг клуб. Така Работнички исто направи, коа ги скокна Партизан мислам, пред неколку сезони.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Steaua 2 sezoni ja diskfalikuvale od Evropa..Vardar vo treto kolo. :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Нека ги исфрлат Стеауа, под ниво ни е со нив да играме. Дајте Баерн да ги видиме. Освоиле ЛШ, па ќе освојат кога играат со Дортмунд,Барса таму, да им се паднеше Вардар да видиме дали ќе освоеја.
Дајте ги и Барса да ги видиме. Нејмар го зеле, само голови давал во Бразилска лига, дајте да го видиме дали ќе може истото да го повтори и на влажна каллива трева на Градски.

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.505
Поени од реакции
2.424
Нека ги исфрлат Стеауа, под ниво ни е со нив да играме. Дајте Баерн да ги видиме. Освоиле ЛШ, па ќе освојат кога играат со Дортмунд,Барса таму, да им се паднеше Вардар да видиме дали ќе освоеја.
Дајте ги и Барса да ги видиме. Нејмар го зеле, само голови давал во Бразилска лига, дајте да го видиме дали ќе може истото да го повтори и на влажна каллива трева на Градски.
Што ти е финтава со сарказмов?

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Што ти е финтава со сарказмов?

Каков сарказам? Лани одвај некако БАТЕ ги помина Вардар, а потоа БАТЕ ги "растури" на свој терен европскиот шампион Баерн Минхен. Држи муабетот погоре од dragonsky .

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.505
Поени од реакции
2.424
Каков сарказам? Лани одвај некако БАТЕ ги помина Вардар, а потоа БАТЕ ги "растури" на свој терен европскиот шампион Баерн Минхен. Држи муабетот погоре од dragonsky .
Не држи за влажната каллива трева на Градски. ;)

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Тапа се овие Стеауа бе. Штом Челзи успеа да ги победи, што остана за еден Вардар.
aaa hahaha lud si ejj me iznasmeaa hehehehee

Дебилен обид за да искочиш кловн, јбг по благ збор не можам да најдам за да ја опишам твојата смешка (y)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
aaa hahaha lud si ejj me iznasmeaa hehehehee

Дебилен обид за да искочиш кловн, јбг по благ збор не можам да најдам за да ја опишам твојата смешка (y)
Е ме разочара сега, не знам како ќе спијам.
А ја па секој мој пост го пишувам со намера некој да насмеам, и сега со ваква реплика ми ги уништи надежите еден ден да станам стенд ап комичар. А баш планирав тука на форумов секој пост да го напишам со намера да насмеам некој, ама ете очигледно ништо од тоа :(

disclaimer: Овој пост за разлика од сите мои досегашни постови не е напишан со намера да насмее некого.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
А ја па секој мој пост го пишувам со намера некој да насмеам, и сега со ваква реплика ми ги уништи надежите еден ден да станам стенд ап комичар. А баш планирав тука на форумов секој пост да го напишам со намера да насмеам некој, ама ете очигледно ништо од тоа :(

disclaimer: Овој пост за разлика од сите мои досегашни постови не е напишан со намера да насмее некого.
Лапни диазапан од 2мг и како бебуле ќе нанкаш (y)

И не се разочарувај, гледаш дека има луѓе што ти стискаат лајкови, кур ти е, двор ти е (y)
Ае така:***

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233

Мене ме насмеа овој пост.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Лапни диазапан од 2мг и како бебуле ќе нанкаш (y)

И не се разочарувај, гледаш дека има луѓе што ти стискаат лајкови, кур ти е, двор ти е (y)
Ае така:***
:eek: Да не спомнеше дека ми стиснале лајкови ќе мислев за џабе сум ги пишувал постовиве. И како што видов лајкови дека ми собрале постовите кога осеќам некое чудно чувство во гаќите. Кога гледам ми се издолжил пенисот. Со ова темпо на собирање на лајкови кај и да е стварно кур ќе ми е, двор ќе ми е.

Kajgana Shop

На врв Bottom