Кај може да се пријават овие од градско собрание јавнава администарација барака број 6 канцеларија б

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Идам денес во 13.00 таа треба еден мочан потпис и печат да ми стави и ми вика дојди во вторник јас имам вирус болна сум :eek: :mad: а работат до 14.00, по скратено летно време маме и ебам и тоа им е многу па решиле порано да си идат ! :mad: Мене саат време од животов и парите за превоз кој ќе ми ги врати! Како бе може некој да го плаќаат а ништо да не работи? Од мои пари на нив ми даваат! :mad: Дај кажете кај може да ги пријавам?

Член од
20 мај 2008
Мислења
1.099
Поени од реакции
1.079
Идам денес во 13.00 таа треба еден мочан потпис и печат да ми стави и ми вика дојди во вторник јас имам вирус болна сум :eek: :mad: а работат до 14.00, по скратено летно време меме и ебам и тоа им е многу па решиле порано да си идат ! :mad: Мене саат време од животов и парите за превоз кој ќе ми ги врати! Како бе може некој да го плаќаат а ништо да не работи? Од мои пари на нив ми даваат! :mad: Дај кажете кај може да ги пријавам?
Таму на лице место,има некој си формулар или нешто слично да пополниш за да се пожалиш.
Ама тоа нема ништо да смени бидејќи таму ти се се врскаџии. Подполно те сваќам,јас вадам докоменти за да направам куќа и веќе 7 месеци ме врткаат.Вчера требаше да добијам маркица ама тетката што работи таму вчера заминала на одмор...буџетарски одмор од цеееееел месец.
Тоа таму се треба да се убие.
ПС: кога ќе завршиш со работа незаборавај да им го кажае вицот за кучето и мајката :)

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Работава е кадија те тужи - кадија те суди. Да немаат јак грб тие таму нема да се занесуваат и ќе бидат крајно љубезни. Дополнително, не е тоа некое претпријатие кое има конкуренција на пазарот па да внимава на имиџот и квалитетот на услугите. Не, не треба така да функционираат работите... ама функционираат.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Што ви е бе луѓе, какво тужење какви бакрачи.Во скоро секоја јавна установа си прават што сакаат,минатата недела носев еден роднина на инвалидска комисија во влае, тој портирот се дере вика пцуе,се распашал во тоа собчето си пуши цигари на шалтер,пијат пиво ич кур не им чуе не дај боже да го прааш нешто.
Е тоа се добива кога со непотизам се држи васта тоа лингурите партиски мислат ГОСПОД го фатиле за муда ако ги ставиле за портири. Кој не верува слободно нека отиде во влае и нека влезе да го види тој бркото портирот мајку му ебам. А овде инспекција фирма ке ти затвори ако фати некој со цигара во хала.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom