Ф
Фил Ајви
Гостин
Доаѓаме со Ред Девил, уште добар датум да се погоди.
Ќе биде во сабота сигурно. И ќе биде во Скопје сигурно.Не биди двосмислен тогаш.
Инаку Acid, имаш некаков предлог кај би била собиранкава?
Јас така отидов на првиот кајгана футбал. Само знаев дека ќе ме збере од работа Lou Weed кој можев да го познаам по тоа што во 3 ќе дојде со кола по германски таблички. Последен пат кога броев со колку форумџии се знам во живо беа нешто над 120.И јас отидов така на првата собиранка, го познав Димитар од слики, други членови, се заправивме муабет и не ми се идеше дома Најмал проблем е тоа што не знаете никој
Кога сме кај walking; остави број по ПП и ќе се грижам за тебе :wink:Ако сум во Скопје и ако ме дружи некој за да го најдам локалот доаѓам.
Само да се исполни условот во Скопје да бидам, ќе чекаме датумот да го закажат.Кога сме кај walking; остави број по ПП и ќе се грижам за тебе :wink:
Лепи ако идеш кажи ми,да се собереме сите од Ѓорче (мада ти друга држава си)Таму (би требало да) сум. :icon_bigg
Па делимично. Навреме ја проценив горенаведената "девојка" и сфатив дека не ми се допаѓа нејзиниот карактер Па не дојде до близок сусретШмекер ти ова од искуство или ... ???
За да идеш со сите од Ѓорче, се договраш со некој од Кондово?Лепи ако идеш кажи ми,да се собереме сите од Ѓорче (мада ти друга држава си)
Знае Тонка,се разбираме јас и тојЗа да идеш со сите од Ѓорче, се договраш со некој од Кондово?
Зождо?
ТоnInter and A-C-A-B, sitting in a tree, K-I-S-S-I-N-G!Знае Тонка,се разбираме јас и тој