Кајгана миленичиња

Член од
18 јули 2011
Мислења
58
Поени од реакции
20
Овој жолтиов е мој и се вика Мац, а тука е сликан со девојка му која ја викаме малечката невеста :)

Прегледај го приврзокот 41016
Прегледај го приврзокот 41018
Прегледај го приврзокот 41017
Хахахаха, требало да биде малечката невеста и наместо Мац-Џакија.

V

Vollstandig

Гостин
Секојдневни борби...

Време за ручек :)

Борби за цицка...

Моите се најлуди мачки што постојат во светот. Жолтото решив да го задржам, заради интересниот ген кој го има, кратка опашка, дебело е и личи како ангорка. Таткото е незнаен јунак.
На 20-ти април прават еден месец.
Едно од белите е за подарување. Ако некој сака, нека пиши. Единствен проблем е ако не е од Битола, да дојди и да си го земи.

M

Moon Child

Гостин
^ Стај ги на ФБ во групата спас за животните одма ќе најдеш некој да ги вдоми :)

V

Vollstandig

Гостин
Стај ги на ФБ во групата спас за животните одма ќе најдеш некој да ги вдоми :)
Не зезај, овие се домашно чувани мачки, не се од улица најдени па да ги спасувам :)
Од сите четири, само 1 остана без “газда“, другите бели се веќе ветени, а жолтото останува за мене. Затоа на форум ги ставив, валјда има некој љубител :)

M

Moon Child

Гостин
Не зезај, овие се домашно чувани мачки, не се од улица најдени па да ги спасувам :)
Од сите четири, само 1 остана без “газда“, другите бели се веќе ветени, а жолтото останува за мене. Затоа на форум ги ставив, валјда има некој љубител :)
Па добро немора да значи дека само од улица вдомуваат :)
Него среќа што имам мачор, да имав мачка немаше шанси да дозволам да се дадат мачињата, плус ќе ги премислував дали им е се во ред кај новите газди и дали им одат по газот нон стоп :)

V

Vollstandig

Гостин
Па добро немора да значи дека само од улица вдомуваат :)
Него среќа што имам мачор, да имав мачка немаше шанси да дозволам да се дадат мачињата, плус ќе ги премислував дали им е се во ред кај новите газди и дали им одат по газот нон стоп :)
Зезнато е. Еден ги видел во двор кај што играат и влегува ми вика “Да ми дајш едно маче имам глувци низ дома“.
Пак ќе напоменам, пошто валјда ќе се јави некој од форум за маче, ИСКЛУЧИВО ДА СЕ ЧУВА ВО ДОМАШНИ УСЛОВИ, а не по визби за глувци да фаќа. Си го земам назад + оштета!

M

Moon Child

Гостин
Зезнато е. Еден ги видел во двор кај што играат и влегува ми вика “Да ми дајш едно маче имам глувци низ дома“.
Пак ќе напоменам, пошто валјда ќе се јави некој од форум за маче, ИСКЛУЧИВО ДА СЕ ЧУВА ВО ДОМАШНИ УСЛОВИ, а не по визби за глувци да фаќа. Си го земам назад + оштета!
Заклучок, дека не се дава на секој. Одговорноста е огромна, не е работата само да го земеш на душа и да го оставиш така. Си бараат нега и љубов.

L

Lu

Гостин
Ги споив темите „Името на моето милениче“ и „Кајгана миленичиња“ бидејќи темите беа исти, и во двете теми се кажуваа имињата на милениците и се ставаа слики од милениците.

Такада од сега во оваа тема „Кајгана миленичиња“ ќе можете да го кажете името на вашето милениче и да ставате слики од вашите миленици :)

Kajgana Shop

На врв Bottom