Кајгана журка - Club Midnight! (импресии тука, фотки во галеријата) :)

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Јас бев зафатен па го пуштив вник ми (дете без иднина, суканици и цвикери не оди на факултет, не работи и му треба дружба бидејќи игра премногу WOW) и му викам оди таму во Миднајт и представи се како LordDragonII (си мислеше дека го праќам во некоја секта или мафија) и ми вели дека си поминал супер запознал многу чичковци и теткици со чудни имиња и презимиња, но поминал многу време пред кафичот (пуши цигари) но сепак си поминал убаво.

Мило ми е за него.

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
Ги гледам сликиве, а не знам што гледам. Да се јавевте кој сте, што сте, да се пишеа никови под сликите, арно ќе беше :)

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Јас бев зафатен па го пуштив вник ми (дете без иднина, суканици и цвикери не оди на факултет, не работи и му треба дружба бидејќи игра премногу WOW) и му викам оди таму во Миднајт и представи се како LordDragonII (си мислеше дека го праќам во некоја секта или мафија) и ми вели дека си поминал супер запознал многу чичковци и теткици со чудни имиња и презимиња, но поминал многу време пред кафичот (пуши цигари) но сепак си поминал убаво.

Мило ми е за него.
Јас се упознав со таков еден и ми кажа лорд дракула дека е... Ме заебаал аако ако xD

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Кој е тој многу ме интересира :)

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
...Одлични слики!... И според сите коментари, овдека пофален е Зокиарсенал..- владеел... јеее БРаво:toe::vozbud::):):)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ги гледам сликиве, а не знам што гледам. Да се јавевте кој сте, што сте, да се пишеа никови под сликите, арно ќе беше :)
Гледај ги по 1 недела, ко ќе има коментари на секоја од сликите :)

И мене :) Многу. Уште од чера ме интересираше ама касно паљам.
Ме памтиш мене? 2-3 пати се запознавме, да те сретнам на улица, дефитивно ќе те познам :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005