Кајгана готвач vol.13 [гласање: мрзлива баница]

Најубава мрзлива баница?

• Вкупно гласачи
    93
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Сунѓерот е отстранет од гласањето + ќе биде баниран од темата за готвење 3 недели.

Тие што гласавте за него, слободно гласајте за некој од преостанатите 4 кандидати.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
А како убаво опишува дека ги направил и палачинките со пудинг од ванила :)
Вкусни беа, а Боб?

http://www.bitesizedthoughts.com/2013_02_01_archive.html

И браво за будалетинка, првото машко што импресионирало на темава. :)
На Кајгана форум имаме такви инспектори што МВР вода може да ни носи :D
Не само за оваа тема, за било што. За 5 секунди се ќе дознаат, дури и кој број на гаќи носи. Браво деца така треба, секогаш на страна на правдата:)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Овој Сунгерот беше некако фејк уште од почеток, ни еден глас нема добиено од мене. Иначе се знае тука кој си гази на искуство :icon_mrgr:

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Sungerot Bob е баниран 3 недели од темата за готвење. Сериозно не ја сфаќам потребата да сакате некому да му навредите интелигенција со поставување лажни фотки и китејќи се со туѓи перја. Па да доделуваме кола/стан како награда ајде да разберам до некаде ама овде само ги покажувате готварските способности и форумџиите гласаат за вас. Нормално дека е убаво да се победи ама со ваш труд а не на тута бугарин.

А

Атомската мравка

Гостин
Кај леандра изгледа најдобро онака убаво испечено плус домаќински сирење ставено внатре :D

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Кои бруки. Ни во градинка не би те примале.

leandra а ти ако не победиш и овој пат, ќе ти дојдам таму на помош! :))

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Одам надолу гледам леанда си вика мммммм што убаво :cool: очите дупло отворени апетит преголем имам сега но одам уште подоле дојдов до blue ladybug и тука ме фати на доматот и препостаувам е тоа кисело млеко ако не сум грешка и веќе ми се јаде ненормално :(:icon_mrgr:

Инаку одлично направено +1 за blue ladybug :)

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Многу тежок избор.
Гласав за АнФем зашто знам како е да немаш сукало како што треба.

N

Nessa Alcarin

Гостин
еве го линкот а паметниот, најдете го сами.
Што очекувавте од 16 годишно дете? Па демек он готвел... Абе и јас глупа требаше да го притиснам до крај, јас се откажав (страв ми беше од Олимпија да не ме банира :P)
Иначе жени алал вера... Бидејќи сите се прекрасни баници, ќе гласам за таа за која немам до сега гласано. Sunrise. (y)

офф: Едно лично прашање за Windfucker. Зошто повеќе не учествуваш? Искрено од сите мажи на форумот, само за тебе не се сомневам дека знаеш да готвиш.

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Колку треба да бидеш прост да земеш од џогле слики да симнуваш и тука да ги постираш. Предлагам следните слики кога ќе ги ставате на едно ливче никот да си го пишете или пак само "кајгана" да пишува да нема дубари, и нека стои у кадар. :)
Инаку за Леа гласаше јас.
и п.с. ако не тепа оваа рунда ја бришам од CV.

R

Rigel Kent

Гостин
КПредлагам следните слики кога ќе ги ставате на едно ливче никот да си го пишете или пак само "кајгана" да пишува да нема дубари, и нека стои у кадар. :)
Одлична идеја , треба да се примени како правило .

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
офф: Едно лично прашање за Windfucker. Зошто повеќе не учествуваш? Искрено од сите мажи на форумот, само за тебе не се сомневам дека знаеш да готвиш.
Некако не ми се погодија неколку рецепти, сега летово сум малку повеќе на полесна храна и така.
Сега наредниот рецепт со лазањата ќе учествувам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom