- Член од
- 7 октомври 2011
- Мислења
- 9.377
- Поени од реакции
- 11.748
@Ilumious ти дава криљааЈас имам јадено од неа, какви пилешки прсти готви жената да фатиш и да летнеш
@Ilumious ти дава криљааЈас имам јадено од неа, какви пилешки прсти готви жената да фатиш и да летнеш
не ја слушај оваа подоле, т. е. над мене, да не им беа убави немаше да ги изедат ко да не виделе храна, вади само шпекулации@Ilumious а тебе ќе те видиме во натпреварот ли некад? Ајде земи ова направи ,по лесно од ова нема
Заедно готвевме. Она си стои над шпорет ги гледа дека горат и продолжува да ги гледа.@Ilumious ти дава криљаа
Ма и зденки растопени и све изгорено важно е да се гнете, друго е небитно, гладна годинане ја слушај оваа подоле, т. е. над мене, да не им беа убави немаше да ги изедат ко да не виделе храна, вади само шпекулации
ќе учествувам кога ќе дое нешто понекалорично, ова ми е малце антихрист храна а моментално сум на поздрава исхрана
Еххх калории , земи тиквички,карфиол,маслинки,кромид и растителни зденки. Даска за мерак - Скокај Ламбене ја слушај оваа подоле, т. е. над мене, да не им беа убави немаше да ги изедат ко да не виделе храна, вади само шпекулации
ќе учествувам кога ќе дое нешто понекалорично, ова ми е малце антихрист храна а моментално сум на поздрава исхрана
Да не користиш брашно наместо презла, како @leandra?Знам дека темава е натпревар, ама да дадеше некој совет како да се пржат, а да не се растечат работи како кашкавал или ете, зденка? Мене ми се топат троа
ГарантДа не користиш брашно наместо презла, како @leandra?
Храната треба да ти е добро извалана со јајце и презла, тавчето да не лепи, маслото да биде добро загреано и не би требало да имаш проблем.
Тоа е цела наука драга моја. Научна фантастика е зденка да поховаш, ти требаат нерви, зденки и доста време. Јас ги ваљам во јајце, па во брашно, пак во јајце и во презла. На загреан зејтин ги ставаш, не им треба многу само да сменат боичка и ги вртиш од сите страни нели да се испржи и со брзина на светлината ги вадиш. Пропуштиш ли една секунда, ќе ги јадеш со лажицаЗнам дека темава е натпревар, ама да дадеше некој совет како да се пржат, а да не се растечат работи како кашкавал или ете, зденка? Мене ми се топат троа
Мене некако премногу професионално ми изгледа, секоја чест ако е дома направено и ако има форумџијата толку квалитетен фотоапарат. Ама се случува и некој да дрзне да го прочепка google images.А молим, браво! Чим имаш даска по дома специјално за оваа намена мераклија си за софри
Не е преземено од интернет, би сакала да ти докажам ама не знам како Цел ден правев вчера, често правиме по дома.Мене некако премногу професионално ми изгледа, секоја чест ако е дома направено и ако има форумџијата толку квалитетен фотоапарат. Ама се случува и некој да дрзне да го прочепка google images.
Ваква фотографија може да се направи и со мобилен телефон ако е светлото добро и фотографот знае што прави. Ако користиш Chrome - десен клик и "Search Google for this image" па ќе видиш дали е крадена или не.Мене некако премногу професионално ми изгледа, секоја чест ако е дома направено и ако има форумџијата толку квалитетен фотоапарат. Ама се случува и некој да дрзне да го прочепка google images.