Катарина Ивановска

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Толку е слабичка ти стомаче и најде, каде ли само го виде ;) ?
Kaj stomakot. Sto se razbirate vie, treba da vi odjasnuvam sea. Na masko tesko e da mu objasnis krivi noze sto se, pa negoli stomace :D
Eve, sporedete go stomakov na Kate so stomakot na...Giselle Bundchen primer. Ke vidite razlika :)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Kaj stomakot. Sto se razbirate vie, treba da vi odjasnuvam sea. Na masko tesko e da mu objasnis krivi noze sto se, pa negoli stomace :D
Eve, sporedete go stomakov na Kate so stomakot na...Giselle Bundchen primer. Ke vidite razlika :)
Знам на што мислиш но тоа е сосема во граници на толеранција зашто и е во склад со целото тело. И двете се испод својата природна тежина (ради професијата) и да ја критикуваш за некој сантиметар повеќе или помалку на и онака слабото стомаче е безобразлук :cautious:.

Ние ништо не се разбираме ама затоа се жалите дека само по цицка и нозе сме гледале, дека не се разбираме :D.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Знам на што мислиш но тоа е сосема во граници на толеранција зашто и е во склад со целото тело. И двете се испод својата природна тежина (ради професијата) и да ја критикуваш за некој сантиметар повеќе или помалку на и онака слабото стомаче е безобразлук :cautious:.

Ние ништо не се разбираме ама затоа се жалите дека само по цицка и нозе сме гледале, дека не се разбираме :D.
Aman be lugje, ne rekov deka e svinja debela, stomace ima. I ima!
I koja ispod prirodna tezina, devojkava bas izgleda solidno I seksi. Ne e voopsto slaba (najuspesnite I najpocituvanite modeli se devojki so normalna tezina ili mozebi 4-5kg pod normalnoto, sto ne e mnogu).

Na kraj kraeva, sto ste I vie, advokati?
Ima stomace. Like that's a big deal...
Sto pagjate vo nesvest, kako sestrata da sum vi ja navredila. A ne e ni navreda 'stomace ima', konstatacija e. Za mene ima stomace. Za tebe moze nema. Get over it.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Aman be lugje, ne rekov deka e svinja debela, stomace ima. I ima!
I koja ispod prirodna tezina, devojkava bas izgleda solidno I seksi. Ne e voopsto slaba (najuspesnite I najpocituvanite modeli se devojki so normalna tezina ili mozebi 4-5kg pod normalnoto, sto ne e mnogu).

Na kraj kraeva, sto ste I vie, advokati?
Ima stomace. Like that's a big deal...
Sto pagjate vo nesvest, kako sestrata da sum vi ja navredila. A ne e ni navreda 'stomace ima', konstatacija e. Za mene ima stomace. Za tebe moze nema. Get over it.
Chill out не биди толку темпераментна, ко тебе да ти реков дека си слаба или дебела :P.

Мене ми е преслаба (што не значи дека не е секси) а од стомаче (освен ако не вади црева) не станува ни збор. Типично женско претерување во барање некоја имагинарна совршена линија :D.

Член од
22 јануари 2013
Мислења
481
Поени од реакции
671
Девојкaвa поседувa егзотичнa убaвинa.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Навистина било убаво чупево :)

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Да не беше постара од мене ќе ја земев за жена,али нишо вака.

Semiramida

A prayer for the wild at heart kept in cages
Член од
27 јули 2013
Мислења
97
Поени од реакции
120
Катарина е нешто посебно, не за џабе догура толку далеку со својата кариера а и допрва успеси ке ниже.Навистина е егзотична,може е малку послабичка ама пропорциите и се совршени.Природно е убава и нема никаков недостаок на лицето,а во живо изгледа многу поубаво отколку на филм или во емисија.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Да, бре која дискриминација, и дупе и меше и боцки во триста слики и не ви смета,
а јас, само еднаш го покажав Папокот и одма ме избришавте и сиктер една недела.

Ф

Флеш

Гостин
Да, бре која дискриминација, и дупе и меше и боцки во триста слики и не ви смета,
а јас, само еднаш го покажав Папокот и одма ме избришавте и сиктер една недела.
Легенда е чка Анчо :D

Kajgana Shop

На врв Bottom