Г
Господ
Гостин
Дај за читање ако имаш,со извор се разбира.Сеа ке ти пратам клипчиња да видиш а што мислам
И дај ни твое мислење,значи со свои зборови,вака,од кај знаеш дека не те лажат тие на клипоите?
Дај за читање ако имаш,со извор се разбира.Сеа ке ти пратам клипчиња да видиш а што мислам
Дај за читање ако имаш,со извор се разбира.
И дај ни твое мислење,значи со свои зборови,вака,од кај знаеш дека не те лажат тие на клипоите?
Ноу комент, ај се нека ви биде теорија на заговор, се е со предумисла. 1963 кој беше одговорен, пост нацистичките движења за одмазда на партизаните?Ти дете дали разбираш дека со секој нуклеарен тест се помрднува земјата и тоа нема врска со природата него со нас......али џабе уште си мал да сватиш што е темава...ај за некоја година...
Ноу комент, ај се нека ви биде теорија на загоров, се е со предумисла. 1963 кој беше одговорен, пост нацистичките движења за одмазда на партизаните?
И ова клиповиве од Харп само некој што се разбира во магнетни бранови и сл. може да ги објасни, експерт за тоа, ние вака може да сабајле да се правиме стручњаци.
Ноу комент, ај се нека ви биде теорија на заговор, се е со предумисла. 1963 кој беше одговорен, пост нацистичките движења за одмазда на партизаните?
И ова клиповиве од Харп само некој што се разбира во магнетни бранови и сл. може да ги објасни, експерт за тоа, ние вака може да сабајле да се правиме стручњаци.
Погоре имам ставено 5 клипа види ги ,мислам дека првите 2 зборат за тесла....Вака и мене ова ми е сумњиво затоа што имасе една статија како со некој проект кој го направил никола тесла можеле мн лесно да направат семјотреси грмотевици нети знам што точно побарав по нет ама некако не се снајдов ако побарам ке постирам...
сите на форумов даваат докази од некои страни како википедија или youtube и тврдат дека се вистинити тоа незначи дека се вистинити ама незначи ни дека се грешни затоа а ако ти мислиш дека дека тоа е фолс тогаш ти докажи дека тие докази не се вистинитиДај за читање ако имаш,со извор се разбира.
според исламот исус на земјата ке се спушти по втор пат на земјата за борба против злото и ке не спаси на сите нормално освен оние кои немат да се со него сите ке умрат него да не навлегувам внатре туку само сакав да кажам дека тој повторно ке се спушти а кога ке биде тоа знае само аллах (господ)Хах далеку сме од тоа посериозно да влијаеме на природата. Овие луѓе што ги измислуваат овие работи се тешки пропалици и живеат во илузија дека владата контролира се'. Уште по жалосно е што некои веруваат на овие приказни. Прочитав пред некое време Исус ќе се симнел на Земјата по втор пат на 31 мај и ќе го уништел човештвото. (Y) Можда и ќе се деси тоа.
П.С. Најдов кучешки гомца у двор. It's a conspiracy!
Бараш да докажам дека земјотресите, цунамито, и вулканските ерупции се природна појава ? Озбилен си ?сите на форумов даваат докази од некои страни како википедија или youtube и тврдат дека се вистинити тоа незначи дека се вистинити ама незначи ни дека се грешни затоа а ако ти мислиш дека дека тоа е фолс тогаш ти докажи дека тие докази не се вистинити
Не сум знаел дека муслиманите веруваат во Исус. Сигурно во куранот пишува нешто за него. Али мора да е кодирано!според исламот исус на земјата ке се спушти по втор пат на земјата за борба против злото и ке не спаси на сите нормално освен оние кои немат да се со него сите ке умрат него да не навлегувам внатре туку само сакав да кажам дека тој повторно ке се спушти а кога ке биде тоа знае само аллах (господ)
ти зборував општо се мислеше во целост за форумов дека сите постираат такви докази од јутуб или википедија и тврдат дека се вистина...... затоа нема што потреба да го брукаш дечкото дека тоа не е вистина дека е лага тој се посомневал и ја отворил темава со цел да дознае нешо повеке...Бараш да докажам дека земјотресите, цунамито, и вулканските ерупции се природна појава ? Озбилен си ?
дали ти воопшто си упатен во исламот??? штом поставуваш вакви прашања? во исламот наместо исус се виа (иса) исто и тој е од жена која нема спијено со маж него да не должам ако те интересира можес да почепкаш малце по интернет ке сватиш или најсигурен извор ке ти биде куранот ако го прочиташ ке видиш дека ништо не е кодирано или скриено и јавно се зборува за тоа и ние веруваме дека ко ке дојде судниот ден ке дојде исус (иса ) и ке не спаси незнам како поинаку да објаснам оди во прашанја за исламот во религија и таму подобро ке ти објаснат од менеБараш да докажам дека земјотресите, цунамито, и вулканските ерупции се природна појава ? Озбилен си ?
--- надополнето ---
Не сум знаел дека муслиманите веруваат во Исус. Сигурно во куранот пишува нешто за него. Али мора да е кодирано!
-.-'
Јас си го кажав моето мислење. Не посочив никого и не го брукам дечкото. Си кажав што мислам и тоа е тоа.ти зборував општо се мислеше во целост за форумов дека сите постираат такви докази од јутуб или википедија и тврдат дека се вистина...... затоа нема што потреба да го брукаш дечкото дека тоа не е вистина дека е лага тој се посомневал и ја отворил темава со цел да дознае нешо повеке...
Не сум упатен во исамот. Ти го спомна Исус во исламската религија и затоа се побунив. Јас сум си христијанин и не ме интересира што пишува во куранот и во што веруваат муслиманите А тоа за кодирањето беше симболично спомнато пошто нели ,,се е заговор‘‘.дали ти воопшто си упатен во исламот??? штом поставуваш вакви прашања? во исламот наместо исус се виа (иса) исто и тој е од жена која нема спијено со маж него да не должам ако те интересира можес да почепкаш малце по интернет ке сватиш или најсигурен извор ке ти биде куранот ако го прочиташ ке видиш дека ништо не е кодирано или скриено и јавно се зборува за тоа и ние веруваме дека ко ке дојде судниот ден ке дојде исус (иса ) и ке не спаси незнам како поинаку да објаснам оди во прашанја за исламот во религија и таму подобро ке ти објаснат од мене
Не може да предизвика дожд, туку може да направи кондензација од која ќе настанат облаци. Тоа е ептен просто... од авион се исфрлаат ситни метални (некоја мешавина со сребро) делчиња на кои се кондензира водата.Ок све тоа, али дали си слушнал дека човекот може да предизвика дожд??
?
Друже, за да настане земјотрес треба да се поместат тектонските плочи кои природно пловат на море од лава... таму долу под земјата. За да придвижиш такво нешто потребна ти е огромна енергија.... како ќе го сторат тоа со радиобранови? Смешно е...
Последните 3 гледај ги добри се ....а не викам дека се точни него коа слушаш и вакви работи си викаш зашто да неможе и нешто вакво да има нели,до сега сме слушнале милион лаги и такви завери за светов па зашто да не и оваа...