Има овде со истиот процент на тхц и тоа за поевтини пари (450-500е) само се чека многу а и знаеме во каква држава живееме, така што е огромен ризик неговата набавка поради фактот што ќе лежиш ко за дилер. Збориме за а класа не за заебанција со 30 кусур посто што ни џанак не го лупа, а не па болен од рак. Нејсе, знам и примери на луѓе кои се излечени од ова масло, со додатни терапии на органска храна, чага, sanguinaria итн. И да во право си, ракот расте во кисела средина. Затоа постојат режими и диети за алкална состојба на организмот. Се е до човекот, неговата воља и мотив за борба. Татко ми третираше жена во Црна Гора со веќе напреднат стадиум на града, само што женава имаше воља да продолжи. Не викам дека финансиите не играа голема улога, затоа што некои билки кои придонесуваат за лечење ги нема во овој регион и мораша да се набават макар и на црно. Еве после неколку сесии, ракот се повлекува рапидно брзо, жената може повторно да ја движи раката, канцерогената течност полека се губи и се враќа во живот. Значи, уљето лекува, посебно во комбинација со органска храна. Ни господ не може да ме разубеди во спротивното, бидејќи сум бил сведок на она што за многумина е чудо. Работата е до мозокот и како тоа тој ќе се справи со сиот хаос од кој мора да излезе. Им посакувам силен дух и воља на сите оние кои се засегнати со овој проблем. Не е ништо изгубено, додека се има верба во себе.