Карузелот на плоштад ќе „сврти“ 500.000 евра?

• Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување
Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Ма каков Дизниленд...ние сме најдобри:D
Се надевам дека Коце нема да го пратат во Египет...уште само пирамида фали на плоштад:LOL:

К

Кнез Мишкин

Гостин
Зашто 500.000 евра за вртелешка, кога можеме онака групно да затвориме очи и да се завртиме околу својата оска неколку пати, пожелно повеќе од 10, отвораш очи и го доживуваш моментот како да си во земјата на чудата со Алиса до тебе, а не во Скопје 2014. Плус безпари е...

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Ма нека стават што сакат само од барокот да е, се навикнав на барок,лошо ќе е ако не е од барокот:icon_mrgr:
Знаеш како е таа поговорката Барок иде на се
--- надополнето: 4 јуни 2012 во 22:08 ---
Ма каков Дизниленд...ние сме најдобри:D
Се надевам дека Коце нема да го пратат во Египет...уште само пирамида фали на плоштад:LOL:
Ако е така и во Босна нека не иде да не испадне после водно е пирамида

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Ебате тоа било карузелот јас прочитав кајзерот :facepalm:

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.834
Поени од реакции
2.928
колку се будали овие главучи шо име текнуе за карус-зел кое чинат 500 000 евра тоа е нездрава нешо ми е сомнитело на пример чинат 100 000 евра а другото 400 000 евра в џеб колку се расипани поарно со тие шушки да обноват луна паркот барем малку да заличи и да даде некои концензионери .:facepalm::вонзем:

PsychoalieN

Омлет мастеР
Член од
12 јули 2009
Мислења
1.703
Поени од реакции
1.411
како тргнало нас брозено време не ни бега... а и добро би било да не прогласат за светско чудо во целост... на средина алек. лево-десно гоце и компанија.. и уште тоа крајслерот или карузелот како и да е... вртелешката.. ехх мое СКОПЈЕ :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Let me guess what's next? Maybe... калето во барок стил...некој раскошен замок кој ќе чини некои ситни 400-500 милионки. Па таму ќе се одржуваат незаборавни барокни вечери...

Кај и да е Грујо по посетата на Кина го има видено кинескиот ѕид... brace yourselfs :свиркам:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Зар новиот луна парк на плоштад ќе биде? :confused:

M

Moon Child

Гостин
На наредните избори кога ќе ЛААТ по митинзи, сетете се на ова, и сетете се на многу други глупости пред да заокружите. И помислете се два пати, дали да заокружите или да го поништите гласачкиот лист.
Толку.

O

< O >

Гостин
Престанав да се замарам после сплавот и врбите во Вардар. Само ме интересира ДО КОГА?
Се си мислам дека Груевски се има инспирирано од Марија Антоанета, како да ја готви сцената за неговиот пад да биде идентичен со нејзиниот со оваа луда Рококо-Барокна парада па дури прочитав во ВЕСТ дека на социјално загрозените семејства им нуди беслпатен влез во Опера и Балет, тоа би било нешто во стилот Ако немате пари (јадете колачи) гледајте балет?

Само што го напишав цитатот на Марија на латиница ми излезе говор на Црвенковски на истата тема со истите зборови, не знам од каде и со кое лице он стаса да критикува некој на таква позиција но за тоа подоцна. Среќен сум што не сум сам во она што сум го заклучил.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.067
Поени од реакции
15.038
нека гради....еден ден на тоа што градел ќе се сопни

Kajgana Shop

На врв Bottom