Кандидати за градоначалник на Куманово Зоран Дамјановски и Петар Поп Арсов

Ф

Фил Ајви

Гостин
Како е да е, ако се продужи овој славење до едн сат ке мора да презимам мерке xD

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Жими курац ќе беше боље, вмровци пробасва само да гу добиев поддршку од кумановци.
Дете ај иди на спање и пази што збориш...
Још много време ќе бидемо заостанат град,све док не се опамети овј народ,у сви градови се гради нешто само у Куманово све се распада....
Све док неписмени ни солив памет,такој ќе ни биде,а ми ќе тражимо боље,Ирак,Авганистан...:tapp:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Дете ај иди на спање и пази што збориш...
Још много време ќе бидемо заостанат град,све док не се опамети овј народ,у сви градови се гради нешто само у Куманово све се распада....
Све док неписмени ни солив памет,такој ќе ни биде,а ми ќе тражимо боље,Ирак,Авганистан...:tapp:
Абе и с’с Поп-Арсова па ќе бесмо на дно.
Ти мислиш ако он победеше ќе течеше мед и млеко, а? ОК.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Абе и с’с Поп-Арсова па ќе бесмо на дно.
Ти мислиш ако он победеше ќе течеше мед и млеко, а? ОК.
Не али централна власт е ВМРО и гарант много повише паре ќе имаше за Куманово,и много повише ќе се правеше за Ку

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Не али централна власт е ВМРО и гарант много повише паре ќе имаше за Куманово,и много повише ќе се правеше за Ку
Е да, ќе се даваше повише паре, ама па овј Поп-Арсов ми делуе како да сака да гу зафату фотељу, ма да и Циц е ист.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Абе боље ке беше Поп - Арсов, зашто Циц кд збори пола не га разбирам :pos:

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Абе боље ке беше Поп - Арсов, зашто Циц кд збори пола не га разбирам :pos:
Ne ga razbiras, ali da bideme iskreni covekot napravi mnogu raboti vo Kumanovo, osobeno za makedoncite , i nesto za albancite , vetuvaat sega ke rabotat povise na albanskite naselbi.

Cudno mi e kako se smenija rabotite , vo 2008 vo Kumanovo Vmro pobedi so 19000 prema 11000 , sega slusam Damjanovski pobedi vo prv krug ???

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Ne ga razbiras, ali da bideme iskreni covekot napravi mnogu raboti vo Kumanovo, osobeno za makedoncite , i nesto za albancite , vetuvaat sega ke rabotat povise na albanskite naselbi.

Cudno mi e kako se smenija rabotite , vo 2008 vo Kumanovo Vmro pobedi so 19000 prema 11000 , sega slusam Damjanovski pobedi vo prv krug ???
Разлика има меѓу локални и парламентарни, а богами и претседателски избори...
Струмица на пр., Заев победи убедливо, а Иванов има водство пред Фрчкоски :toe:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902

Направи многу работи,особено за Македонците и Албаците...:tapp::uvo:
Све си кажал со ова...

Alo 192

имам симпатија
Член од
7 октомври 2008
Мислења
353
Поени од реакции
11
Oвој да,али како да добиев кд ни вмровци не гласава за Поп Арсовога

Ф

Фил Ајви

Гостин
Ах све ги ебу, ичера до едн сат дувава у тија скапани трубе, немога саглам да се наспију :S

Kajgana Shop

На врв Bottom