Жими курац ќе беше боље, вмровци пробасва само да гу добиев поддршку од кумановци.Откуде га знаеш, можда ке беше боље.
Жими курац ќе беше боље, вмровци пробасва само да гу добиев поддршку од кумановци.Откуде га знаеш, можда ке беше боље.
Дете ај иди на спање и пази што збориш...Жими курац ќе беше боље, вмровци пробасва само да гу добиев поддршку од кумановци.
Абе и с’с Поп-Арсова па ќе бесмо на дно.Дете ај иди на спање и пази што збориш...
Још много време ќе бидемо заостанат град,све док не се опамети овј народ,у сви градови се гради нешто само у Куманово све се распада....
Све док неписмени ни солив памет,такој ќе ни биде,а ми ќе тражимо боље,Ирак,Авганистан...
Не али централна власт е ВМРО и гарант много повише паре ќе имаше за Куманово,и много повише ќе се правеше за КуАбе и с’с Поп-Арсова па ќе бесмо на дно.
Ти мислиш ако он победеше ќе течеше мед и млеко, а? ОК.
Е да, ќе се даваше повише паре, ама па овј Поп-Арсов ми делуе како да сака да гу зафату фотељу, ма да и Циц е ист.Не али централна власт е ВМРО и гарант много повише паре ќе имаше за Куманово,и много повише ќе се правеше за Ку
Ne ga razbiras, ali da bideme iskreni covekot napravi mnogu raboti vo Kumanovo, osobeno za makedoncite , i nesto za albancite , vetuvaat sega ke rabotat povise na albanskite naselbi.Абе боље ке беше Поп - Арсов, зашто Циц кд збори пола не га разбирам
Разлика има меѓу локални и парламентарни, а богами и претседателски избори...Ne ga razbiras, ali da bideme iskreni covekot napravi mnogu raboti vo Kumanovo, osobeno za makedoncite , i nesto za albancite , vetuvaat sega ke rabotat povise na albanskite naselbi.
Cudno mi e kako se smenija rabotite , vo 2008 vo Kumanovo Vmro pobedi so 19000 prema 11000 , sega slusam Damjanovski pobedi vo prv krug ???
Направи многу работи,особено за Македонците и Албаците...:uvo:Ne ga razbiras, ali da bideme iskreni covekot napravi mnogu raboti vo Kumanovo, osobeno za makedoncite , i nesto za albancite , vetuvaat sega ke rabotat povise na albanskite naselbi.
Cudno mi e kako se smenija rabotite , vo 2008 vo Kumanovo Vmro pobedi so 19000 prema 11000 , sega slusam Damjanovski pobedi vo prv krug ???
Oвој да,али како да добиев кд ни вмровци не гласава за Поп АрсовогаНе али централна власт е ВМРО и гарант много повише паре ќе имаше за Куманово,и много повише ќе се правеше за Ку