Како си ги замислувате членовите на форумов?

Член од
28 декември 2015
Мислења
3.992
Поени од реакции
6.477
Член од
28 декември 2015
Мислења
3.992
Поени од реакции
6.477
Seriozno o_O.
Lici na Cek dis aut katce od forumot :toe:.
Не не не...тоа не шега туку чиста злоба.
3наеш разлика,меѓу шега и навреда?
Слободно терај шеги за мене,немој да мешаш личност која не е на форум, која не ја познаваш и која поминала низ болест што за повеќето е кобна.
Да не изигрувам Вил Смит сеа ама контролирај се,и ти и тие што ти лајкнале.

Последно уредено:
Член од
28 декември 2015
Мислења
3.992
Поени од реакции
6.477
Жити жена ти немој да ги тепаш сите
Жими мајка ти стара која не те научила, не дигам рака на гревови, не е убаво да се млатат психофизички инфериорните :)

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.053
Поени од реакции
9.431
Темава ме потсетува на една сцена од филмон со Еди Марфи
скоро сите пробуваат да го глумат Реџи.

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.818
Поени од реакции
6.405
иначе, другарот @Lester Freamon ни се придружил во Германија. За жал не во банка, туку над фритеза, јеботе живот, на секој за различно му е дарот.
Толку добро се покажал што решиле да му изградат комеморативна статуа.
Ни помалку ни повеќе, на фасадата од Градската Хала во Келн - директ од Среден Век, со Ренесанса Ложа напред. Која чест.

Друже ако нема таму некоја платинум Босанка да се прцка низ масите со сокчина за дебелите руси, а тотално слатки германчина, че мораш вака. Ајде навикнат си си ти. Како досега, така и од сега.

Комеморативната статуа на Лестер, а мен оф комитмент.

Последно уредено:

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.512
иначе, другарот @Lester Freamon ни се придружил во Германија. За жал не во банка, туку над фритеза, јеботе живот, на секој за различно му е дарот.
Толку добро се покажал што решиле да му изградат комеморативна статуа.
Ни помалку ни повеќе, на фасадата од Градската Хала во Келн - директ од Среден Век, со Ренесанса Ложа напред. Која чест.

Друже ако нема таму некоја платинум Босанка да се прцка низ масите со сокчина за дебелите руси, а тотално слатки германчина, че мораш вака. Ајде навикнат си си ти. Како досега, така и од сега.

Комеморативната статуа на Лестер, а мен оф комитмент.

Реакцијава ми вика дека сум те погодил со претходниот пост. :jeeee::jeeee::jeeee:

Kajgana Shop

На врв Bottom