Како си ги замислувате членовите на форумов?

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.523
Поени од реакции
37.361
... и ти не знаеш самиот што замислуваш за кратко време, такви промени не ќе се за арно!
Прегледај го приврзокот 328151

Ексклузива, ми ја испрати еден лик, на кого @pozdrav eden topol му праќала селфиња во инбокс.

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
... и ти не знаеш самиот што замислуваш за кратко време, такви промени не ќе се за арно!
Па ти пишува, таа првата е како замислувам, втората е ексклузива. Не ти се гледа?

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.523
Поени од реакции
37.361
Па ти пишува, таа првата е како замислувам, втората е ексклузива. Не ти се гледа?
...тоа што лошо, негативно замислувате е лошо по ваша графичка и мемориска плоча, јас разбирам да има доза на хумор, но не такви негативности за женски пол да ги доживувате секогаш вака погрдно за одредни особи, конкретно нас двете, вашиот хард диск ќе ви рикне тогаш кога треба да направите некој апдејт во мисионерска поза не виртуелно, туку во реалност!
...топол поздрав се изјасни неколку пати дека постковид веќе бајги ослабната се вратила во младалачки бројка на фармерки, така да не можеш ти вака да ја замислиш буткаста, ако се следи членот и се замислува според форумското пишување, ако ја замислуваш според друго правило, ОК твое право!
...ете јас тебе никако не те замислувам, па не постирам моментално. :toe:

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
...тоа што лошо, негативно замислувате е лошо по ваша графичка и мемориска плоча, јас разбирам да има доза на хумор, но не такви негативности за женски пол да ги доживувате секогаш вака погрдно за одредни особи, конкретно нас двете, вашиот хард диск ќе ви рикне тогаш кога треба да направите некој апдејт во мисионерска поза не виртуелно, туку во реалност!
...топол поздрав се изјасни неколку пати дека постковид веќе бајги ослабната се вратила во младалачки бројка на фармерки, така да не можеш ти вака да ја замислиш буткаста, ако се следи членот и се замислува според форумското пишување, ако ја замислуваш според друго правило, ОК твое право!
...ете јас тебе никако не те замислувам, па не постирам моментално. :toe:
Воопшто не е лошо, имагинацијата е одлика на креативни и интелигентни личности.
Ако ти не ме замислуваш никако, тогаш тоа е твој проблем и не знам зошто постираш на темата нешто што е надвор од неа.
Јас ќе продолжам да си замислувам. Еве, моментално тебе вака те замислувам:
Screenshot_20220409-004415_Messenger.jpg

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.523
Поени од реакции
37.361
Воопшто не е лошо, имагинацијата е одлика на креативни и интелигентни личности.
...не постои негативна креативност за да даде негативна имагинација, ...интелегенцијата нема секогаш врска со креативност и имагинација!

6367a6570daf589d8de7c3e84a942532.jpg

@tonci63 додека брза да стигне дома за пост во еротска поезија! :)

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.523
Поени од реакции
37.361
Да личеше на Бред Пит немаше сигурно у еротска поезија да става слики од Семе Синапово.
...ме стави на мислење сега, знаеш дека си во право? поубав е од Бред Пит, ама јас онака во комбинација со моторот оди во пакет да замислам! :kafence:

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Прегледај го приврзокот 328237

@Besancon90
Ексклузива ....(на сите женски им се удвара и им ја праќа сликава)...срам ми е да ја пуштам сликата каде што е гол и со едно мало црвче:pos::pos::pos:
Арно рекле, кој многу се курчи, гарант има мал ку*
Извини тетке, ама за жал зад профилот @Besancon90 не се наоѓа мажот ти, така да грешна процена. Второ, ексклузива не може да е од гугл.
А со ова со величината, знам дека сакаш да испровоцираш реакција, па да добиеш нешто во порака, ама на погрешна адреса ја упати. Пробај со некој друг. :ROFLMAO:

П.С. Зошто го избриша мислењето ле?

Последно уредено:

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.818
Поени од реакции
6.405
јас тебе никако не те замислувам :cool::sramezliv:

@Византиецот enjoying the particular Effervescence!! :LOL:

Oh and yeah Кристофер, please make it look like an accident.
Show 'em how it's done. :LOL:

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom