Добро утро на сите
Ајде и јас да допронесам малку на оваа дебата.
Значи тука сум еве веќе три месеца (Чикаго) за три месеца тука и пак се чуствувам како во Македонија. Значи истите муабет се како кај нас види го овај до каде стасал види овај што направил. Па од каде му тоа. Ако ме разбирате што сакам да ви кажам,а мислев дека сум одјдел во средина каде скоеј си ја гледа својата работа и сака да си напредува. Во овие три месеца имаше коментари од стилот. Ејјјј нејкеш да бидеж камионџија па како мислеш да преживеете. Или е да беее ке зимаш одма 20 $ на саат. Треба да почнеш од најниско па да одеш напред. Еве за три месеца стасасв и до apple на интервју
. Долга приказна за едно интервју прелетав 4000 милји. Интервјуто беше во Сан Хозе Калифорнија. (Ништо од бизнисот го избраа другиот кандидат). Битно стасав до аппле и тоа ми беа понудиле 25 $ на саат. Ама тоа ти е конкуренција нема што. Ама пак имам едно иксуство плус едно патешесествие плус. Се сеќавате повеќето можеби на темата
Во која земја е најдобро за млад брачен пар да работи?
и тогаш сите ме исмеваа тогаш имав 21 година и желба да заминам од Македонија. И еве сега сум 24 и сум надвор од неа, Иако сите викаа дека не е можно.
П.С. фала на поздрав @leandra