F
FARANG
Гостин
Pa ne gi znam tocnite pricni, mal bev uste togas ama se smenija prostorii, nekoj lugje ne ideja poke, imase delejna i ne funkcionirase poveke kako sto funcionirase.
Сакам твое мислење како дел од 2ра генерација. Гарант имаш слушано/видено нешто. Се осети СЕКАДЕ нагол пад. Јас имам една теорија ама сакам да слушнам прво што ти мислиш за таму па јас ќе кажам
--- надополнето: 31 мај 2013 во 12:35 ---
И така се расприкажа, де те молам знаеш ли бугарите како се организираат во Австралија да ми раскажеш, те молам(можеш и по пп)
Ги има многу слабо. Ова им е најпозната фаца овде, мафијаш кој го убија пред некое време. Еве ти прочитај си, беше закопан во позлатен ковчег. Типична балканска будала.
http://en.wikipedia.org/wiki/Nik_Radev
Иначе ова беше црквата каде му правеа капела или како се вика тоа. Оваа црква е уствари МАКЕДОНСКА која на времето ни ја презеода бугарите. Имотот вреди најмалку 7-8 милјони.
Еве ти видео како и они имаат црковни проблеми. Попот сега сака да ја шитне црквата. Нешто слично ко онаа нашава багра отпадници што глумат лудило против МПЦ и Владиката. Се на се, село весело...