- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 13.039
- Поени од реакции
- 2.270
Само да прашам jaс,ти нарече този бугарин во очите-татар?Kako prvo,kaj mene za pari ne e problem a nemam ni drug problem,edinstveno vie nekolku pichovi me nervirate so vasata fantazija za golema Bugarija.Denes bev cel den so Bugarski kolega,zaedno rucavme i nikoj nisto ne spomna za politika a znaes li zosto,covekot resil da pecali pari a ne da prodava muda za bubrezi.Nemoj da si mislis deka ako ste vo EU pa ziveete koj znae kolku podobro od nas,si se izlazal mnogu.Ne mozete vie so takva nacionalisticka politika da sirite bratstvo na Balkanot,se dodeka ima tapanari kako vas ovde nema nikogas da bide mirno!!! Nemoj poveke da pisuvas za istorijata ili da go kopiras vasiot bivsi preziden Petar Stojanov so ocila i um od 18 vek,bidi malce svoj vo razmisluvanjata,stavi si go prstot na glava i pocni so tvojata lejka da razmisluvas kako treba a ne kako da stvaras omraza.Ova bese mojot govor barem za sega,nastavak u sledecem broju...
![]()
Определено членството во ЕУ прави сите проблеми на БГ проблеми и на ЕУ.Видовме како брзо се реши проблема со медицинските сестри.БГ има повеке лостови за надворешна политика.