...кога ќе ги остраниш факторите зашто ти поцрнаа забите ( а сигурна сум дека знаеш зошто ) за извесен период забите повторно ќе си го добијат својот природен бел сјај, све друго е оштетување на забната глеѓ !Препарати, искуства?
Нит пушам нит пијам често кафе, здрави заби имам и се миев како мал редовно. Едноставно на некои луѓе забите им се природно пожолти, а за тоа дали е оштетување, не знам, можда...кога ќе ги остраниш факторите зашто ти поцрнаа забите ( а сигурна сум дека знаеш зошто ) за извесен период забите повторно ќе си го добијат својот природен бел сјај, све друго е оштетување на забната глеѓ !
... ајде кажи конкретно кај тебе со хидроген белењето во ред ли е за глеѓта?Нит пушам нит пијам често кафе, здрави заби имам и се миев како мал редовно. Едноставно на некои луѓе забите им се природно пожолти, а за тоа дали е оштетување, не знам, можда
Стварно не сум запознат со тоа што е штетно а што не, ама само кажувам од лично искуство со производот што го линкнав горе дека не сум имал никакви видливи/чувствителни оштетувања. Можеби е штетно, не знам.Не сте арни со хидроген на заби
Почекај некоја година, ќе се чуеме кога нема да можеш чаша вода да испиеш.Стварно не сум запознат со тоа што е штетно а што не, ама само кажувам од лично искуство со производот што го линкнав горе дека не сум имал никакви видливи/чувствителни оштетувања. Можеби е штетно, не знам.
https://www.huffingtonpost.com/thomas-p-connelly-dds/can-hydrogen-peroxide-whiten-teeth_b_780554.html
арно ама чим типов ко доктор го употребува, зашо да не и ние
Сто пати имам кажано дека мајка ми и татко ми се најглупите створења во универзумот што ги премислуваат пациентиве што ќе дојдат за белеење на заби. Најлесно заработени пари. За пломба ќе се натега 400 денари скапо ќе им е ама за белеење ќе извадат колку и што ќе им побараш, ќе трпат кога нема да можат да зборат на улица зш ветерот ќе им смета на забите ама важно ќе имаат заби како ФирминоЌе пие со цевка.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
ИстоСто пати имам кажано дека мајка ми и татко ми се најглупите створења во универзумот што ги премислуваат пациентиве што ќе дојдат за белеење на заби. Најлесно заработени пари. За пломба ќе се натега 400 денари скапо ќе им е ама за белеење ќе извадат колку и што ќе им побараш, ќе трпат кога нема да можат да зборат на улица зш ветерот ќе им смета на забите ама важно ќе имаат заби како Фирмино