Како да се започне разговор на кајгана ?

• Креатор на темата NikolaMKD91
  • Време на започнување

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Прво, провери дали пишува женско на профилот.
Второ, распрашај се по администрација дали стварно е женско.
Трето, потпрашај некој што ја следи дали стварно е женско.
Четврто, направи јавна анкета дали членот X стварно е женско.
Петто, прашај ја по ПП како се везе Вилеров гоблен за да се осигураш дека стварно е женско.
Шесто, манијачи ја неколку дена по форумот дали става повеќе лајкови на машки или женски, за да се осигураш деке не е лезбејка.
Седмо, прашај некој поискусен како @Let 3 да ти каже некоја излитена финта за пуштање.
Осмо, пушти и' се по ПП.
A шо има врска и да не е женско?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Крејзи ти текиња ли на Црвенокоса? :pos:
Хаххаа е па ај да не ми текнува!:pos::pos::pos:
Еве зашто ти го кратат :P
А бе песната е убава не викам не, ама пак бе шо убав и прав ник си имам, жал ми е кога го гледам скратен.:(:icon_mrgr: Калимеро, нема правда!:icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Хаххаа е па ај да не ми текнува!:pos::pos::pos:

А бе песната е убава не викам не, ако алудираш на песната :icon_mrgr:, ама пак бе шо убав и прав ник си имам, жал ми е кога го гледам скратен.:(:icon_mrgr: Калимеро, нема правда!:icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:
Со името на Мрно сите ликови пред очи ми излетаа како пчелички :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
одамна не ја имам видено комшикава, може ја собрал во уса :)

N

NikolaMKD91

Гостин
Мене ми прави разлика, а @NikolaMKD91 нека се изјасни што преферира.
Рековме темата е како да започнеш разговор со форумџика, со која претходно не си имал муабет . За машко како да започне разговор со друго машко на форумов може да се отвори друга тема, и таму да се даваат совети . :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Лелееееееее, метафори, метафори...:pos::pos::pos:
Иначе во вакви моменти сфаќам колку сме ние ветерани...:pos: Кај и да е, пензија ќе почнеме да примаме!:pos::icon_mrgr:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Најнова верзија најди ме мојот скајп e хххххх :LOL:
Верзиите бугарски се најаки. Прво те цитира, па ти пишува порака и на крај со братот заедно во заедничка порака, за да случајно не прочиташ, да повтори :pos:

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.971
Поени од реакции
25.581
Не мора да станува збор за нарушување на приватноста, едноставно сметам дека не е вкусно да се ставаат принстринови од муабети што се прават на ПП. Сепак се ПРИВАТНИ пораки. Сите сме добивале шашави пораки, но не значи дека истите треба да бидат пренесени на цел форум, на такви пораки само игнор и готово. Не само на форумов, општо зборувам и за останатите социјални мрежи.
Али темава е во ЧДА, така да правете што сакате, јас само да си кажам мое мислење. :)
Во право си, али сеуште не чувтсвувам вина. Типот си игра курташак со сите овде. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Во право си, али сеуште не чувтсвувам вина. Типот си игра курташак со сите овде. :)
ехе знаеш на колку мужи од форумов им пратил ПП голи да се сликаат? :vozbud: леандра го откри кој е :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Лелееееееее, метафори, метафори...:pos::pos::pos:
Иначе во вакви моменти сфаќам колку сме ние ветерани...:pos: Кај и да е, пензија ќе почнеме да примаме!:pos::icon_mrgr:
Доста ми текна на уште една, незнам како метафорично да ја претставам али може да почнам да зборам и да завршам утре би било добра асоцијација :pos:
@Ilumious знам дека кај тебе нема промашај у гаѓање на овој лик.

А

Антоние

Гостин
Сигурно има друг муабет претходно, она е веќе завршница :)
Немаше никакви претходни муабети, јас и пратив само една порака пред нејзината и ова е нејзина прва реплика кон мене.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Немаше никакви претходни муабети, јас и пратив само една порака пред нејзината и ова е нејзина прва реплика кон мене.
Каква беше твојата порака може ли да видиме? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom