B
beaverknight
Гостин
Нерешливи проблеми имаш пеер, иди купи си едно јаже.Ја сериозни проблеми имам, ти се зајбаваш
Нерешливи проблеми имаш пеер, иди купи си едно јаже.Ја сериозни проблеми имам, ти се зајбаваш
Пу пу...па да го имаме на душа после...не.неееее....сладок проблем е тоа, како нерешлив, таман работаНерешливи проблеми имаш пеер, иди купи си едно јаже.
ете ти биди му девојка, научи го некои работи.Пу пу...па да го имаме на душа после...не.неееее....сладок проблем е тоа, како нерешлив, таман работа
Ќе го научи многу работи, ама сарказам да препознава сигурно нема да биде една од нив...ете ти биди му девојка, научи го некои работи.
Не се секирaј мнoгу мнoгу, сaмo излегувaј пoвеќе, грижи се зa себе (хигиена, исхрaнa, вежбaње), oблекувaј се пристoјнo и скoрo е невoзмoжнo a дa не фaтиш некoјa. Или кaкo штo прaвaт мoите другaри бaрaј нa фејсбук, пиши им прв, вoди муaбет и пoсле пoкaни јa нa кaфе. Имa и дoстa пoлoши примери oд тебе, еве јaс, гoведo oд скoрo 19 гoдини немaм нaпрaвенo aсaлен муaбет сo девoјче a дa не збoрaм зa нештo пoвеќе oд тoa. Дaвaм сoвети a не прaвaм ништo зa себе, зaтoa do as I say, not as I doЈа сериозни проблеми имам, ти се зајбаваш
детето нема прележано хелиобактери, сака да си фати женскаНе се секирaј мнoгу мнoгу, сaмo излегувaј пoвеќе, грижи се зa себе (хигиена, исхрaнa, вежбaње),
Да бе многу сериозен проблем,како да не.Сериозен проблем е некоја опасна болест,а ова твоево ич не е проблем.Прво пртпоставлајм дека си пубертетлија и хормоните ти прават проблем,ама има лек и за то,дур си најш некоја девојка тука е !Иначе повеке разговори со девојки повеке самодоверба и хумор и шо е најбитно да не се замараш многу тоест да си прајш притисок сам на себе дека мора да имаш женцка по секоја цена.За почеток развивај пријателства и се некој има некоја брачеда таму ,ако не си специјалист за директен пристап. Само храбро!Ја сериозни проблеми имам, ти се зајбаваш
Ako vo realnosta nadvor ne fatis/najdes devojka bilo za drustvo, vrska ili samo za seks, po oglasi mnogu tesko bidejki se e laga, mnogu od broevite se ili lazni, nepostoecki, isto i email adresite nekoi sto gi stavaat za kontakt ... btw na oglasite za licni kontakti poslednive godini ima takva naezda na homoseksualci i transeksualci sto skoro i da nema nitu eden oglas od vistinska zenska osoba.Ахахахаха еден оглас пишува ... Барам некоја да ми орално .... Цена по договор .... а па еден пишал и цена,1000 денари .... кои фаци ееееј .... еј пробал некој ова вака ма оглас,некој резултат?!
Ти немаш сериозни проблеми сега , проблемите ќе ти се појават кога ќе си фатиш женска ! А тоа што немаш сеуште девојка , значи дека сеуште не ти е време .Ја сериозни проблеми имам, ти се зајбаваш
Не знам дали е женет, али може да пробаш по неговиот примерKazete mi ve molam kako da si najdam devojka?
Stanuvam se po zagrizen...