Како да ги вратам избришените фајлови од recycle bin?

• Креатор на темата Креатор на темата jopplin
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
16 мај 2008
Мислења
17
Поени од реакции
0
дали некој знае како да ги вратам избришените фајлови од recycle bin?избришав многу важни фајлови и морам да ги вратам назад,најдов неколку програми едната беше арна,ги најдов фајловите ама таман да ги зачувам побара број на кредитна картичка :nenene:.
кој знае нека помага оти црно ми се пише.

дали некој знае како да ги вратам избришените фајлови од recycle bin?избришав многу важни фајлови и морам да ги вратам назад,најдов неколку програми едната беше арна,ги најдов фајловите ама таман да ги зачувам побара број на кредитна картичка :nenene:.
кој знае нека помага оти црно ми се пише.

Пробај со System Mechanic, и за да не ти бара број од кредитна картичка, ќе и туриш крак :)

Epa jopplin simni go tune maitenance 2008 od katz.cd i koga ke go instaliras desen click na korpata i ke vidis tamu za vrakanje na fajlovite ili drugi raboti:nesvest:

хахахаха фала ви за програмчето...онака да го тестирав ама случајно видов дека нид фор спид и гта ми биле избришани сеа ресторе хехех фала :smir:

kOJ MOZE MENE DA MI NAJDE PROGRAM ZA DA JA VRATAM GTA IV,TATO CEPKAL NES NA KOMPJUTEROT I JA IZBRISAL AMA NE OD KORPATA TUKU OD CONTROL PANEL

kOJ MOZE MENE DA MI NAJDE PROGRAM ZA DA JA VRATAM GTA IV,TATO CEPKAL NES NA KOMPJUTEROT I JA IZBRISAL AMA NE OD KORPATA TUKU OD CONTROL PANEL

Ијааа пази да не вратиш 5-6 гига... :nesvest: Нема шанси другар, со ниту една програма Инсталирај си ја одново што друго да ти кажам :toe:

А колку од прилика треба да биде голем еден фајл за да може да го врати? Јас си ја избришав музиката несакајки :( И тоа имаше барем 3-4 гига. Можам ли да ја вратам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom