M
Mr.InF3ction
Гостин
Низок, дебел, со бушава коса
Не те бива за претпоставки воопшто. Баш сум се спротивно од тоа што го кажа.Низок, дебел, со бушава коса
Црна, не многу висока, би рекол ситна но динамитна, многу, многу темпераментна и гласна, можно е да е некој огнен хороскопски знак, борбена и мрзи неправда. И 100% сум сигурен дека некое машко јадело ќотек од тебе.Јас Зелениот го замислувам со конусоидна глава, со една точка црвенкаста на теме, надоле малце жолтко, остало зелено.
После фанатик по марсовци и сајнс фикшн.
Секако се зезам, ретко сум го начекала на теми кај што јас коментирам за да го замислувам...
Повеќе утна од што погоди Тазе бринета, екс плавуша, убаво пополнета , многу, многу мрзлива во суштина, гласна и те како, знак - водолија, борбена и мрзи неправда.Црна, не многу висока, би рекол ситна но динамитна, многу, многу темпераментна и гласна, можно е да е некој огнен хороскопски знак, борбена и мрзи неправда. И 100% сум сигурен дека некое машко јадело ќотек од тебе.
Признај погодив
Ај бе замисли ме.Се трудам да не ја замислувам, може ќјотек да јадам
Амди Бајрам да не си го тепала!?Повеќе утна од што погоди Тазе бринета, екс плавуша, убаво пополнета , многу, многу мрзлива во суштина, гласна и те како, знак - водолија, борбена и мрзи неправда.
И јас сум сигурна 102,5% дека повеќе машки изеле ќутек од мене
Абе ти будала си којзнае колку врски има тој во Шутка, на доживотно ќе ме осудатАмди Бајрам да не си го тепала!?
Абе ај?Не не тамам работа.
Да ама ако ти си успеала толкав процент машки да истепаш, тогаш тој заедно со сите негови врски ке се плашат од твојата сенкаАбе ти будала си којзнае колку врски има тој во Шутка, на доживотно ќе ме осудат
--- надополнето: Oct 16, 2011 5:35 PM ---
Абе ај?
Плис.. кисс4е <3 :*
Не сум истепала толкав процент, ами сум сигурна дека сум ги истепала, 102,5% сигурност ххахахаххахааДа ама ако ти си успеала толкав процент машки да истепаш, тогаш тој заедно со сите негови врски ке се плашат од твојата сенка
Да бе, препиша тоа јас што го напишав.170 цм, слушам пополнетка си била, свежа бринета, доста гласна и борбена(контраш си ама ајде) и мразач на неправда?
(колку погодив?)
MWa мацки бацки и , ај не кажувам и шо.......