Како го замислувате членот над вас?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.637
Поени од реакции
8.694
Јас Зелениот го замислувам со конусоидна глава, со една точка црвенкаста на теме, надоле малце жолтко, остало зелено.
После фанатик по марсовци и сајнс фикшн.

Секако се зезам, ретко сум го начекала на теми кај што јас коментирам за да го замислувам... :)

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Јас Зелениот го замислувам со конусоидна глава, со една точка црвенкаста на теме, надоле малце жолтко, остало зелено.
После фанатик по марсовци и сајнс фикшн.

Секако се зезам, ретко сум го начекала на теми кај што јас коментирам за да го замислувам... :)
Црна, не многу висока, би рекол ситна но динамитна, многу, многу темпераментна и гласна, можно е да е некој огнен хороскопски знак, борбена и мрзи неправда. И 100% сум сигурен дека некое машко јадело ќотек од тебе.
Признај погодив;)

S

Stef Bachatero

Гостин
Доминантен и секогаш се грижи за другите да се чувстуваат супер во неговата околина.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.637
Поени од реакции
8.694
Црна, не многу висока, би рекол ситна но динамитна, многу, многу темпераментна и гласна, можно е да е некој огнен хороскопски знак, борбена и мрзи неправда. И 100% сум сигурен дека некое машко јадело ќотек од тебе.
Признај погодив;)
Повеќе утна од што погоди :) Тазе бринета, екс плавуша, убаво пополнета :pos:, многу, многу мрзлива во суштина, гласна и те како, знак - водолија, борбена и мрзи неправда.
И јас сум сигурна 102,5% дека повеќе машки изеле ќутек од мене :)

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.604
Поени од реакции
2.224
Повеќе утна од што погоди :) Тазе бринета, екс плавуша, убаво пополнета :pos:, многу, многу мрзлива во суштина, гласна и те како, знак - водолија, борбена и мрзи неправда.
И јас сум сигурна 102,5% дека повеќе машки изеле ќутек од мене :)
:icon_lol: Амди Бајрам да не си го тепала!?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.637
Поени од реакции
8.694

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.604
Поени од реакции
2.224
Абе ти будала си којзнае колку врски има тој во Шутка, на доживотно ќе ме осудат :)
--- надополнето: Oct 16, 2011 5:35 PM ---

Абе ај?
Плис.. кисс4е <3 :*
Да ама ако ти си успеала толкав процент машки да истепаш, тогаш тој заедно со сите негови врски ке се плашат од твојата сенка:)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.637
Поени од реакции
8.694
Да ама ако ти си успеала толкав процент машки да истепаш, тогаш тој заедно со сите негови врски ке се плашат од твојата сенка:)
Не сум истепала толкав процент, ами сум сигурна дека сум ги истепала, 102,5% сигурност :) ххахахаххахаа :)

I

Iblis

Гостин
170 цм, слушам пополнетка си била, свежа бринета, доста гласна и борбена(контраш си ама ајде;)) и мразач на неправда?
(колку погодив?)
MWa мацки бацки и , ај не кажувам и шо.......

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.637
Поени од реакции
8.694
170 цм, слушам пополнетка си била, свежа бринета, доста гласна и борбена(контраш си ама ајде;)) и мразач на неправда?
(колку погодив?)
MWa мацки бацки и , ај не кажувам и шо.......
Да бе, препиша тоа јас што го напишав.
Контраш, контраш, ама аргументиран, да си признаеш! :)
(умре ромката што ме фалеше)

Kajgana Shop

На врв Bottom