I
Iblis
Гостин
Компјутерџија, игра игрици и дреме по форуми
А зошто ме замислуваш како тежок дечурлија ?i am a piano girl , paranormal !
можеби не сум професионалец, ама знам солидно да свирам! бајт ми!
Тешка адолесцентштина ( ова беше за паранормал ) :p
па незз, онака на шала го треснав тоа .. ти зошто ме замислуваш ко WANNABE pianogirl а не ко PIANOgirl?А зошто ме замислуваш како тежок дечурлија ?
Иначе Сашко наш како опасно тенисершите го замислувам , пред да сервира наместо раците у г`зот да си ги пика ко Надал нашио Сашко си ја мести косата ...
хаххах шо сум голем ,голем сум не до толку ко биг фут али ..., ама не ми е од таму тоа Газам ... за тоа треба да го прашаш ReleaseYourself од форумот он е дечкото шо ги знае сите прикаски поврзани со тоа Газам .Тип со нозе метро и пол и стапало као биг фут, па валјда по тоа му е она “Газам“
Ма незнам онака на шала па ти не се лути , знаев дека има нешто пијанистичко во тебе ... ко шо има во мене пијаничишко така и пијанистичко нешто има во тебе не му ја секирајпа незз, онака на шала го треснав тоа .. ти зошто ме замислуваш ко WANNABE pianogirl а не ко PIANOgirl?
овој над мене, некој шо ме видел ..
Хахахахахахахаха да можеше два лајка ке ти ставев. Mister Big Foot.He is a Paranormal big foot.Иначе дечкото што го цитирав а незнам дали ке биде над мене кога ке го пуштам коментаров го замислувам, го замислувам, го замислувам, го замислувам, го замислувам, го замислувам, го замислувам, го замислувам, го замислувам......(после 5мин)...ај у пм се замислив многу.Па у принцип многу фина и паметна особа која споделува интересни работи по кајганава.Јас му давам 175-180 висина ако го надарила мајка природа со повеќе тоа е друга работа.Му ставам темна коса некоја.Немора црна битно темна некоја.Може и темно зелена или темно плава сеедно.Очите како бојата на косата сигурен сум.Носи ниски патики.Секое сабајле иде у продавница у пењоар да купува млеко и леб.Тој е тип кој многу сака палачинки.Сака да си игра со кучето на комшијата, не сака многу мачки.Живее во куќа близу главната улица.Вози точак у влечки, трча со патики и иде на посао или на официјални настани со кондур патика.Косата ја чешла со зелен чешел.Сака да спортува многу.Носи плави маички најчесто.Понекогаш не се бричи со месеци, последниот пат 2 години ја чуваше брадата.И така некако.Ако погодив нешто би сакал да го чујам и вашето мислење о мени..Тип со нозе метро и пол и стапало као биг фут, па валјда по тоа му е она “Газам“