Како ви се допаѓа бугарската музика?

Kolku makedoncite ja slusaat bugarskata muzika

• Вкупно гласачи
    298
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
Godfather напиша:
Da be sigurno
Za to ova pesna bese 5 ta a nasana 14
беше 5,ама имаше добар ритам, а нашата песна беше за во wc

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Никогаш не слушам така наречена бугарска музика бидејќи тоа се претежно Македонски или српски песни отпеани од нивните силиконски моми,кои немаат ништо природно на себе!Подобро би седела во тишина отколку да слушам бугарско!

Член од
16 мај 2007
Мислења
3
Поени од реакции
0
Само песните кои ми се допаѓаат. Но на многу ја сакам Рајна, (на аватар), таа стварно се дели од сите

Fluffy

Hellraiser
Член од
6 мај 2007
Мислења
1.373
Поени од реакции
16
Не ми се допаѓа и не ја слушам!

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Nikogas...ODVRATNA MUZIKA!Tresat so toa silikonite,polugoli...BLJAK!

Шмизличка

Let the good things roll
Член од
11 мај 2007
Мислења
355
Поени од реакции
4
Бугарска музика имам слушано на планета. Можам да кажам дека луѓето речиси и немаат свои песни, се има се некои преработки од српски и македонски. Женските цели во пластика, неможеш да најдеш некоја што е природна. Никој не ги гледа како пеат сите се задржуваат на нивниот провокациски изглед. Да не почнувам со машките како на пример Азис и слични нему...Па луѓе тоа го гледаат мали деца бее а спотовите-разголени и невкусни. Невикам дека сите се такви ама повеќето. Например од бугарките така не сум потив Анелија ама... Нека ми извинат оние што не се сложуваат со мене ама мене стварно не ми се допаѓа бугарскава музика.

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
а бе има некои песни што стварно се добри, независно од тоа дали се бугарски или не се, ако е добра песната и на кинески нека е ќе ја слушам, а има неколку бугарски песни што стварно се добри, па си ги слушам и не се бунам

Член од
22 февруари 2007
Мислења
240
Поени од реакции
3
бидете искрени со одговорите на сите им се допаѓа по некоја бг. песна

Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
Godfather напиша:
бидете искрени со одговорите на сите им се допаѓа по некоја бг. песна
vo pravo si a sto ce kazes za ANELIA
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
240
Поени од реакции
3
sasence19 напиша:
vo pravo si a sto ce kazes za ANELIA
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
за АНЕЛИЈА хм. немам зборови. природна е има добар глас и добри песни. Моја омилена е Две тела иако е постара

Jukka

chili
Член од
16 мај 2007
Мислења
537
Поени од реакции
2
ako zborime za bugarksite peackite site se nadueni odpozadi i od spredi, a za muzikata pola i poveke pesni se otkradeni ( posteno pozajmeni), edinstveno mi se dopagaat anelija i rajna, prirodni se a i dobri glasovi imaat

Член од
22 февруари 2007
Мислења
240
Поени од реакции
3
Jukka напиша:
ako zborime za bugarksite peackite site se nadueni odpozadi i od spredi, a za muzikata pola i poveke pesni se otkradeni ( posteno pozajmeni), edinstveno mi se dopagaat anelija i rajna, prirodni se a i dobri glasovi imaat
а бе то ти е мода, сегде почнаа така да се "дотерват"

inquisitor

ИДИОТ
Член од
22 март 2007
Мислења
833
Поени од реакции
3
слушај си твоја омилена музика, а бугаркиве стави ги на MUTE и ... :drk:

:je:

Член од