Како ви е поубаво - со кондом или без?

zakaculko

skinhead '03
Член од
24 март 2009
Мислења
201
Поени од реакции
33
абе и така и така ебеш, ама сега секој различно ужива,
јас лично ако сум ќор пијан и знам дека ке ја заебам работата ондак кондом сигурно а онака и така и така
:toe:

M

Mussolini

Гостин
пита ли се со шо е подобро? знае се, без кондом ;)

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Без кондом е боље, убедливо...
Ама сепак сигурно си е сигурно - Поарно спречи, отколку лечи!!! :toe:
И со кондом може да се погоди некоаш добар секс - ако е од добра фирма и некој ултра тенок(не се осеќа) + и да ја навлажниш убаво.....а бе што да ви кажувам - Фантазија :vozbud: :vozbud:

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
без кондом имам односи со партнерот така да му верувам и тој мене а не дај Боже да се деси нешто сепак свесно сум влегла во таков однос така да ќе си ги сносам последиците без да го окривуам него ти си крив ти не пазиш ти ова она.......

O

Out Boy

Гостин
Зарем е потребно прашањево?

Само, за секс без презерватив, треба да сте сигурни (ако треба, и на папир), дека партнерот ви е здрав и да му верувате дека не шврља наоколу.

Во спротивно, не ставајте глава во торба.

S

smart ass

Гостин
mene bez kondom ic ne mi e ubavo no ce moram da bidam siguren oti nemam zenska tuku 'drugarka' a ona kazue deka ja su prviot so i ja lizel i deka saka seks so mene samo ama ja ne i veruam molam za sovet dali i so nea da zemam kondom:smir:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Без кондом со кондом не ми е битно зависи хехе али после затоа се чудам коа слушам по народов муабети оваа трудна онаа трудна онаа со близнаци ке да е без кондом а ептен се затуцал народов Хаслер Тв влијае понекогаш

Член од
16 јануари 2008
Мислења
256
Поени од реакции
19
је поубаво без кондом, ама оди ризикувај на овие години знаете како викаат 5 минути слатко цел живот татко. а и не е се до несакана бременост не дај боже болест се навлече некоја, секс без кондом само со долгогодишен партнер во кој имате доверба, меѓутоа свесно да не испадне она погоре што го напишав, а со секс бади или некој/а која не ја знаеп добро и немаш доверба кондом. толку од мене благодарам

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.927
се знае без кондом е поубаво чуство,а со кондом тоа е исто како да шеташ
по плажи со чорапи ако ме разбирате што сакам да кажам сепак во прашање
е сигурност и безбедно мора кондом сакал или не и што е најинтересно
сексот со кондом повеќе трае чинот,а без кондом кратко трае чинот поради
поголема осетливост(надразби)

Kajgana Shop