Каков секс префериратe?

Кој секс ви е најлезетски?

• Вкупно гласачи
    294

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Јас не ги пратам овие модерни порниќи, пошто ја искривуваат реалноста и му даваат лажна надеж на девојчињата а во очај ги фрлаат момчињата. Према порниќите, сексо траи 45 минути во кои ќе се сменат 12 пози, додека во реалност то ти е 2 минути пушење, 2 минути клавање кондом и 6 минути секс, према порниќите мажите се обдарени со 20+ споловила а женските имаат грло како тунел на автопат со 6 ленти во кои бери шлепер и уживаат сите до една да после анал му џвркниш директ во желудник, во порниќите додека лежиш на болница опериран од слепо црево обавезно сексуално ќе те употреби некоја раскошна медицинска сестра која на работа носи максимално минимизирана униформа на која и пукаат рабовите (а под униформата - ништо) додека во реалноста сестрата е небричена (од бркови до нозе виа мишки) и носи волнена чарапа и боксерици, во порниќите во ни едно време ноќта ќе те застани плавокоса полицајка со облини за кои сонува и Хелфнер, и без некоја причина ќе ти го испуши на лице место (некој вид на алко тест каде со голтање ваљда утврдува дали имаш алкохол во телото), во порниќите сите жени одат со штикли в кревет, а сите чистачи на базени се истураат од клецкање.... и после се чудат кога тој ќе извади пенис од 15 сантими а таа ќе речи ми се гади од пушење и никако не сакам анал....
Се гледа дека не ги пратиш :icon_lol:

Клошар.

Еднаш бев 4NHK0.
Член од
6 јуни 2014
Мислења
965
Поени од реакции
850
Преферирам првоја мојата да доживее оргазам, па после јас.

Член од
31 јули 2014
Мислења
321
Поени од реакции
314
Добар секс ,и орал и вагинал и анал по нејзина желба

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.927
Преферирам Еж-овски секс ;)

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Член од
18 ноември 2014
Мислења
10
Поени од реакции
2
na forumov sum nov i ne sum od skopje,no koga odam za skopje,kade mozam da najdam zenski za seks.KADE SE NAOGAAT

Kajgana Shop

На врв Bottom