Graficka
krusha03 напиша:
Ми се свиѓа конфогурацијата, ама пак некако на графичка ми штедите. Добро освен ако не ти треба да игри или 3D графика. Ај дај тестирај го да видиме што ти може компјутеров
Ne stedev na grafickata tuku vece imam druga malce pojaka(ATI D3D X800 256 mb) samo sto cekam da vidam dali ce imam problemi so PC -to posto e na trial period mislam garancija,(ne mozam da gi pipam strafcinjata tuka vo kanada odma serat) ako ne projavi konflikti i nekoj sranja so XP - to posto ne e bas kompaktabilen so ovoj sistem togas up grade obavezno hihihih
Ja sakav da si napravam eden dobar zver ama i tuka bas ne mozes bas sve da si priustis (do sega 2 100 $) pari,vreme znaes kako e plus od kaj sto go zedov PC vo gi kupiv samo plocata,procesorot,memorijata i normalno kucisteto i ovie na ova ne se naviknati mi vikaat kako toa pa nie imame celi konfiguracii a jas im vikam ako ako fala i taka posle edno godina dena go sostaviv ama pak mi falat uste nekoj stvari otom potom
sea za sea go koristam za (dvd,mp3,simulators) copyright znaes da mu vidam brzini i kvalitet so znam od 1 do 10 .... 7-8 neznam dali xp-vo dali ima konflikti ne mi dava bas nekoj si bog znae rezultati