Каков бакнеж најмногу ве возбудува?

Mama.

уметник
Член од
23 јули 2011
Мислења
524
Поени од реакции
326
Сакам да ме бакнуваат нежно, без разлика колку ке трае... ме возбудуваат нежно грицкање, бакнежи околу устата и на вратот...

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Осамен бакнеж. :P

т.е. кога нема никој наоколу.

Член од
27 јули 2012
Мислења
300
Поени од реакции
122
Осамен бакнеж. :P

т.е. кога нема никој наоколу.
во ред кога нем аникој наоколу, но како сакаш да биде ? јас сакам исто осамен ама на педалинка во Охрид , инаку сакам да има црвен кармин на усните да се рашљакаме со бурни страсти и емоции како да ни е прв :) (Швајцарски бакнеж) хахахахаа

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
во ред кога нем аникој наоколу, но како сакаш да биде ? јас сакам исто осамен ама на педалинка во Охрид , инаку сакам да има црвен кармин на усните да се рашљакаме со бурни страсти и емоции како да ни е прв :) (Швајцарски бакнеж) хахахахаа
А за место и додатоци на бакнежот. Пааа... пожелно е да биде у лежачка положба, без ова црново, само маичка, без кармини и шминки и слични срања и косата да и биде врзана вака. И тоа. :)

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Онака страствен со касање и после тоа на врат додека со раката го стега задниот образ :D

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Комбинација од допир на ноза/гз/цицка со вртее на јазик или било каква игра со јазик :drk:

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Заводлив, длабок, лигав, страствен, напалив, нежен....Долго и слатко љубење обожавам..

.:MadMan:.

Ретардиран
Член од
20 август 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.781
ФренЧ али со усул нечу да ми ваѓа крајници....

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Изненадно касање на усна и див лигав франц

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Не поднесувам јазик да ми пикаат у уста јбг,ако се занесе одма прекинувам.Иначе највеќе уживам кога ме бакнува по градите,па поготово кога ќе почне да ми тегне некое влакненце полека со забите екстази:X3:

Kajgana Shop

На врв Bottom