Какви патики носите?

Член од
22 јуни 2013
Мислења
344
Поени од реакции
340

Adidas Court Stabil најдобра патика со сум ја носел

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.559
2450 во Спорт Вижн

Ги немам, ама во план се...

Како што забележав, многу подобри модели имаат во Спорт Вижн и во Спорт М, отколку во Најк и Адидас специјализираните дуќани, барем до сега што сум купувал ова се дешава ретко.
Има една топ продавница за патики во Соравија подоле од Бицијани (не таа на среде), ама нешто веќе истите модели им стојат подолго време. Едно време ги имаа најновите модели со најефтини цени во Скопје

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.918
Поени од реакции
11.291
Во 3M Sport ( OUTLET ) Борис Трајковски 490 ден биле овие

Некој да не ги забележил случајно :D ?

Прееска бев, немаат врска со овие од сликата. Тие што ги имаат се шит квалитет стиропор и за 490 денари никако да не си купил. Од пазар за 150 денари има поквалитетни влечки. Ни шарите ни контурите ништо нема допирни точки со овие.

Член од
7 декември 2011
Мислења
283
Поени од реакции
83
Прееска бев, немаат врска со овие од сликата. Тие што ги имаат се шит квалитет стиропор и за 490 денари никако да не си купил. Од пазар за 150 денари има поквалитетни влечки. Ни шарите ни контурите ништо нема допирни точки со овие.

A каде можам да најдам вакви како на сликата?

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.918
Поени од реакции
11.291
A каде можам да најдам вакви како на сликата?

Едит.

Прееска случајно во Спорт М во Беверли Хилс, видов вакви како на сликата, не шитот во аутлет туку баш такви како што сакаш. Но, цената им е 2190 денари и мислам дека треба да идат на лечење :D

Kajgana Shop

На врв Bottom