Какви очи имате? И каква боја на очи најмногу ви се допаѓа?

Lyn

Член од
29 јануари 2010
Мислења
257
Поени од реакции
619
Какви очи имате?и каква боја на очи најмногу ви се допаѓа?
Со желба да дознаам дали моите очи се убави, ја отворив темава на брзина,покасно ке постирам слика од моите.Иначе сум машко и сакам девојки со црни очи!
Уфф ама сум среќен,мислев темава одма ке ми биде избришана а вие почнавте да коментирате...Јас покасно ке поставам слика од моите,самиот си ги сакам имам зелено-жолти очи ;)

Што не си пишеш поштено дека сакаш да се пофалиш со твоите очи?
Што го тапшаш не знам.... :cautious:

Gregor

Оbserver
Член од
6 февруари 2013
Мислења
1.021
Поени од реакции
1.935
Што не си пишеш поштено дека сакаш да се пофалиш со твоите очи?
Што го тапшаш не знам.... :cautious:
Што се силиш мори на дете, гревота.

Он: Имам зелени, со freckles, уште не се знае зошто настануваат пегите, не се нарушува архитектурата на криптите во шареницата, туку се таложи меланин над самата шареница. Имам приметено дека бојата на очите ми се менува при различни временски услови, па претпоставувам дека е од некои пропратни ефекти како Рејлиево расејување, дифракција and stuff.

Oj Lyn потапшај ме. :coffee:

Lyn

Член од
29 јануари 2010
Мислења
257
Поени од реакции
619
Што се силиш мори на дете, гревота.

Он: Имам зелени, со freckles, уште не се знае зошто настануваат пегите, не се нарушува архитектурата на криптите во шареницата, туку се таложи меланин над самата шареница. Имам приметено дека бојата на очите ми се менува при различни временски услови, па претпоставувам дека е од некои пропратни ефекти како Рејлиево расејување, дифракција and stuff.

Oj Lyn потапшај ме. :coffee:

Грегор има ногу убави очи :X3:

Член од
25 мај 2013
Мислења
115
Поени од реакции
68
Мразам зелени очи, премногу ми се нападни.. Имам темни кафеави очи, истите и ги сакам, а сакам и плави очи, ама темни :D

Член од
21 септември 2012
Мислења
1.308
Поени од реакции
1.443
Сини-плави :D За другите, какви сака нека се, само не зелени.​

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Имам темно кафеави скоро црни че да се :D Какви сакам очи? Девојка со кафеави очи :love: Иначе сини очи неверни :pipi:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Имам плави очи, а омилена боја ми се светло зелени, до сега такви само едни сум видел и засекогаш ке ги памтам :rolleyes:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
кога бев мала имав плави, после се сменија во зелени и сега се сиви. Страшно нешто, нема потреба да посакам друга боја, посекако ќе ја имам како што тргнало.

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Ја имав плави како мал, сега иам зелени, мада почнаа у последно време да стануваат некако зелено-кафеави :)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.497
Поени од реакции
31.069
Иам плави очи патем.
И сакам пички со криви очи. :P
Во медицинската историја не постои случај "вагина со очи", но се надевам дека во иднина ќе ја пронајдеш твојата сакана. Поздрав и со лесно.

P

parvati

Гостин
Видеја ли си пичку сс очи ха ха финта на кур бумбари
Мои очи су рејбан сс оргинал зеницу од Амазон, омилени очи су ми онија невидени тоес Саша Матиќ стајл
Абе што е битно какфи очи иамо него дали ни е поглед јасан и што сака фаца да ни каже. Мои су ламинат боја, онај тмна од шумови дрва, онија на диво што ги сечеф по Огражден и Беласицу.А куде женскураче сакам да ги е нешто море боја, да се прелива док ву праиш живели бејб...
Како беше онј стих
Оригинал морско плаве, носила их на сред главе, тако да ти стане памет

Kajgana Shop

На врв Bottom