Џ
Џонтра Волта
Гостин
Иам плави очи патем.
И сакам пички со криви очи.
И сакам пички со криви очи.

Господине Илз,доколку за 5 минути не поставите слика,ќе пристапиме кон кажување на мајка ти.Ок не поставувам слика,извини![]()
Какви очи имате?и каква боја на очи најмногу ви се допаѓа?
Со желба да дознаам дали моите очи се убави, ја отворив темава на брзина,покасно ке постирам слика од моите.Иначе сум машко и сакам девојки со црни очи!
Уфф ама сум среќен,мислев темава одма ке ми биде избришана а вие почнавте да коментирате...Јас покасно ке поставам слика од моите,самиот си ги сакам имам зелено-жолти очи![]()
Што се силиш мори на дете, гревота.Што не си пишеш поштено дека сакаш да се пофалиш со твоите очи?
Што го тапшаш не знам....![]()
Што се силиш мори на дете, гревота.
Он: Имам зелени, со freckles, уште не се знае зошто настануваат пегите, не се нарушува архитектурата на криптите во шареницата, туку се таложи меланин над самата шареница. Имам приметено дека бојата на очите ми се менува при различни временски услови, па претпоставувам дека е од некои пропратни ефекти како Рејлиево расејување, дифракција and stuff.
Oj Lyn потапшај ме.![]()
Во медицинската историја не постои случај "вагина со очи", но се надевам дека во иднина ќе ја пронајдеш твојата сакана. Поздрав и со лесно.Иам плави очи патем.
И сакам пички со криви очи.![]()