Каква пица јадете?

energichen

EOTL
Член од
19 септември 2007
Мислења
519
Поени од реакции
75
секаква но мора да има јајца на неа

Член од
12 јули 2008
Мислења
22
Поени од реакции
0
капричиоза...по можност без печурки...ммм :icon_bigg

S

SSS-Stolica

Гостин
Рак

Вие сакате сами да си направите пица, а таа најчесто е вегетаријанска со многу домати и пиперчиња

капричиоза јадам.се пред малце маванав една

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Близнаци

Вие избирате или пица со многу печурки или пица со многу маслинки. Но, многу често знаете да заборавите на пицата, ако се занесете флертувајќи со келнерот/ката.

ја не одбирам многу многу нејкам печурки ниту маслинки не против туку искрено нејакм .... а пица .. БИЛО КАКВА ДА Е ЈАДАМ САМО ДА Е ПИЦА .. :vozbud::vozbud:

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Лав

Вие сте голем гурман и јадете пица исклучиво во италијански ресторани. Сепак, не претерувате и никогаш не ја јадете целата пица, не бидејќи сакате стомакот да ви излегува над фармерките.

More i te kako jadam po cela pica...obozavam pica. Kapricioza, STELATO, quatro stagione, kalcone... a koga si pravam sama, ja pravam so mnogu kaskaval.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Водолија

Зеленчук прелиен со мноооогу сирење и кашкавал. Тоа е пицата која можете да ја јадете секој ден.

колку не...капричиоза фор евер...може и со бело месо некад али ретко има места каде што праат...

BUCH

---
Член од
4 мај 2008
Мислења
616
Поени од реакции
20
ja jadam sekakva samo da nema pecurki:):smir:

Член од
4 јули 2008
Мислења
78
Поени од реакции
2
Риби
Вие сте скромни. Не пребирате многу многу кога е во прашање храната. Затоа јадете секакви пици.

Хахахаха да да "НЕ прибирам" :icon_lol:
Иначеее , обозафам капричиозаа... Ммм најубафа е ... :vozbud:

E

`EsCaPe`

Гостин
Секогаш јадев пица без печурки, Везувио иначе.. Ама сеа у Струга кога пробав Наполитана, без шунка, а мноооогу печурки, мххх, ептен ми се допадна и сеа таа ја обожавам..Исто и пица со кулен сакам..
Знам само дека за Кватро Стаџоне ќе се каам цел живот..:pov:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.770
Поени од реакции
11.282
Стрикно кватростаџоне и калцоне, понекад везувио или наполитана :)

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.971
Поени од реакции
143
Woww... Во најможен добар момент ја отварам темата затоа што вечер ќе одам на пица само не знам дали да си порачам иста (каприџоса) како што секогаш порачувам или да сменам нешто, хмм

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
6.995
Поени од реакции
1.456
Везувио т.е најпроста пица на свет со Кашкавал,Салама,Кечап и Тесто лолз

Kajgana Shop

На врв Bottom