Вие избирате или пица со многу печурки или пица со многу маслинки. Но, многу често знаете да заборавите на пицата, ако се занесете флертувајќи со келнерот/ката.
ја не одбирам многу многу нејкам печурки ниту маслинки не против туку искрено нејакм .... а пица .. БИЛО КАКВА ДА Е ЈАДАМ САМО ДА Е ПИЦА ..
Вие сте голем гурман и јадете пица исклучиво во италијански ресторани. Сепак, не претерувате и никогаш не ја јадете целата пица, не бидејќи сакате стомакот да ви излегува над фармерките.
More i te kako jadam po cela pica...obozavam pica. Kapricioza, STELATO, quatro stagione, kalcone... a koga si pravam sama, ja pravam so mnogu kaskaval.
Секогаш јадев пица без печурки, Везувио иначе.. Ама сеа у Струга кога пробав Наполитана, без шунка, а мноооогу печурки, мххх, ептен ми се допадна и сеа таа ја обожавам..Исто и пица со кулен сакам..
Знам само дека за Кватро Стаџоне ќе се каам цел живот..
Woww... Во најможен добар момент ја отварам темата затоа што вечер ќе одам на пица само не знам дали да си порачам иста (каприџоса) како што секогаш порачувам или да сменам нешто, хмм
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.