Каква музика сакате на радио?

Член од
2 јануари 2006
Мислења
325
Поени од реакции
34
поише рок, метал

Член од
18 март 2006
Мислења
404
Поени од реакции
3
кога сум некаде на пат, преферирам house или chill-out. По дома слушам рап, а за во кафич сакам progressive house.

Mesija

Hardcore Superstar...
Член од
13 ноември 2005
Мислења
212
Поени од реакции
1
Sto sakam da slusham na radio stanicite?Na koja stanica da pushtam sve samo komercijala da ti eam..Edno e sigurno deka nema kvalitetna muzika od sekakov zanr..Epa jas sakam da si pushtaat Underground Rap..

M-I-L-A

I'm gonna...
Член од
30 март 2006
Мислења
199
Поени од реакции
0
sega nogu retko na radio pustat insrumentalna muzika,taa najnogu ma opuste,a moze i indiska muzika ama taa pak ic ne ja pustuvat,bas bi sakala da ima i takvi radio emisii

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
M-I-L-A напиша:
sega nogu retko na radio pustat insrumentalna muzika,taa najnogu ma opuste,a moze i indiska muzika ama taa pak ic ne ja pustuvat,bas bi sakala da ima i takvi radio emisii
Јас имам околу 100 индиски песни и околу 200 инструменталки.
Арно ама, повеќето луѓе не го сакаат ваквиот вид на музика.

N

NeMiRnA

Гостин
Abe pa treba da go pogodite terminot za pesnite.Preku den nesto sto pobrz ritam bilo sto r&b hip hop trans,pop rock,ama bas bilo sto samo za da te razmrda i da te drzi buden sto se vika,iako jas sum sekogas za nesto sentis i smireno,a navecer nesto za chill-out.rockbaladi,love songs,nokturno obozavam ufff kako smiruva nesto ambientalno,vangelis,yani...

M-I-L-A

I'm gonna...
Член од
30 март 2006
Мислења
199
Поени од реакции
0
StormAngel напиша:
Јас имам околу 100 индиски песни и околу 200 инструменталки.
Арно ама, повеќето луѓе не го сакаат ваквиот вид на музика.
nema vrska,ima ljuge sto slusat takva muzika ama ne kazuvat,da vi kazam takvata muzika e najdobra za smiruvanje:music4:

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
ПОП музика, најдобро за во кола!

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Со еден збор ВЕСЕЛА. Нејкам тажачки песни или некои да си ги корнат косите.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.040
Поени од реакции
1.164
Кога сум во кола (зашо друг пат не слушам радио) никогаш не слушам музика од радиостаници.. зашо нема шо да се слуша. Слушам рап и тоа што си имам јас ставено на цд.. друго ретко!

*OSS*

Commentless.
Член од
13 мај 2007
Мислења
818
Поени од реакции
43
неам моја кола за да слушам коа се возам (ама може во скоро време ќе ја позајмувам :vozbud: )
ама на интернет највише слушам радио и тоа 2 станици: Reggea & Soca (Dancehall) и Old School Rap :helou: :vozbud:

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
сакам хип-хоп

Fluffy

Hellraiser
Член од
6 мај 2007
Мислења