Каква боја - таков секс

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
На риги нешто ко за мене??? :vozbud:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Хмм...не ми држи вода ова мноуг, премногу е генерално, сите имаме дел од овие карактеристики...зависи од многу работи.

P

PewDiePie

Гостин
Мене црвена ми е омилена боја така да точно е бар за црвенава. :)

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Ti ne se izjasni,a nas ne prasuvas,ccc,e nemoze taka :P:):):):))))
Океј сега ќе кажам за мене:)..... омилена боја зелена
Зелената ја доживуваме како боја на здравјето, свежина, природа, па и љубителите на зелената во сексот се свежи, природни, искрени и невини.
Изберете “зелен“ за животен партнер и неверството не би требало да биде на пописот на вашите грижи. “Зелените“ жени нема да ви пружат див секс
Се е точно само за болдираното не сум сигурна :toe:

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
Океј сега ќе кажам за мене:)..... омилена боја зелена
Зелената ја доживуваме како боја на здравјето, свежина, природа, па и љубителите на зелената во сексот се свежи, природни, искрени и невини.
Изберете “зелен“ за животен партнер и неверството не би требало да биде на пописот на вашите грижи. “Зелените“ жени нема да ви пружат див секс
Се е точно само за болдираното не сум сигурна :toe:
Aiiiiiiii,hahahahahahahaha,e pa dobro e ako ne e tocno,zoso ako e tocno,ne si macedonian girl:P:):):):):):pipi:

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Црна: Може да значи “црн секс“, односно склоност кон перверзии, како и садистичка и мазохистичка зачинетост. Секако немора да значи дека сите се љубители на ваков секс.

“Црните“ луѓе се наводно склони кон променливо расположение (почесто се со лоша волја) и се во најдобра сексуална форма кога се под стрес или несреќни.

.
Има нешто у втората рееница.

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Сина: љубителите на сината се фантастични сексуални партнери - нежни,страствени, заљубени до уши и би направиле се за да ги задоволат потребите на партнерот.

За нив љубовта е фина уметност и пристапот им е елегантен. “Плавите“ жени во сексот уживаат до крај а во бракот се верни и никој друг не ги интересира. Во сексот нема воопшто “агресија“ па можеби ќе делуваат млитаво и недоволно страствено.​

Бела: За љубителите на чистата боја сексот може да претставува нешто “нечисто“. Секс преку ден за нив е нешто нечуено. Гледање на секси сцени им е непријатно и го сметаат за непристојно.​

Половите органи често ги нарекуваат со детски имиња - палавко, маченце и сл. “Белите“ жени воглавно не се соблекуваат целосно, а мажите сакаат да се истушираат пред и по сексот.​

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Па добро, во глобала погодено. Не може да се очекува скроз да е тачно.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Дали сте ја знаеле поврзаноста на бојата која ви се допаѓа, со вас и вашата личност во сексот? Какви партнери сте во креветот ако сакате црвена, а какви ако сакате зелена? Сега имате можност да откриете нешто повеќе...

Зелена: Зелената ја доживуваме како боја на здравјето, свежина, природа, па и љубителите на зелената во сексот се свежи, природни, искрени и невини.

Изберете “зелен“ за животен партнер и неверството не би требало да биде на пописот на вашите грижи. “Зелените“ жени нема да ви пружат див секс, а мажите никогаш не делуваат претерано искусно во креветот.
Green Army

E

elena.

Гостин
А карирана нема? Хаха, мене иначе омилена ми е зелена:

Зелена: Зелената ја доживуваме како боја на здравјето, свежина, природа, па и љубителите на зелената во сексот се свежи, природни, искрени и невини.
Изберете “зелен“ за животен партнер и неверството не би требало да биде на пописот на вашите грижи. “Зелените“ жени нема да ви пружат див секс, а мажите никогаш не делуваат претерано искусно во креветот.

Свежи? Хахаха

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.756
Поени од реакции
5.018
Срање теми ,се прашувам кое е следното глупо истражување ......

Член од
24 јули 2010
Мислења
212
Поени од реакции
12
Нешто на туфни имали за мена , оти мојот секс зависи повеќето од мојата партнерка а не од мојата омилена боја .

Kajgana Shop

На врв Bottom