Океј сега ќе кажам за мене..... омилена боја зеленаTi ne se izjasni,a nas ne prasuvas,ccc,e nemoze taka )))
Aiiiiiiii,hahahahahahahaha,e pa dobro e ako ne e tocno,zoso ako e tocno,ne si macedonian girlОкеј сега ќе кажам за мене..... омилена боја зелена
Зелената ја доживуваме како боја на здравјето, свежина, природа, па и љубителите на зелената во сексот се свежи, природни, искрени и невини.
Изберете “зелен“ за животен партнер и неверството не би требало да биде на пописот на вашите грижи. “Зелените“ жени нема да ви пружат див секс
Се е точно само за болдираното не сум сигурна
Има нешто у втората рееница.Црна: Може да значи “црн секс“, односно склоност кон перверзии, како и садистичка и мазохистичка зачинетост. Секако немора да значи дека сите се љубители на ваков секс.
“Црните“ луѓе се наводно склони кон променливо расположение (почесто се со лоша волја) и се во најдобра сексуална форма кога се под стрес или несреќни.
.
Green ArmyДали сте ја знаеле поврзаноста на бојата која ви се допаѓа, со вас и вашата личност во сексот? Какви партнери сте во креветот ако сакате црвена, а какви ако сакате зелена? Сега имате можност да откриете нешто повеќе...
Зелена: Зелената ја доживуваме како боја на здравјето, свежина, природа, па и љубителите на зелената во сексот се свежи, природни, искрени и невини.
Изберете “зелен“ за животен партнер и неверството не би требало да биде на пописот на вашите грижи. “Зелените“ жени нема да ви пружат див секс, а мажите никогаш не делуваат претерано искусно во креветот.