Казна од педесет евра за спиење на отворено

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Znaci dzabe makedonec,dzabe makedonsko ime i prezime,ako vi lici na rom,ne se vazi,udri mavaj, i varijanta sapun. Pa vidovme eden kup luge sto spiea pod otvoreno nebo,ama ovoj ne vi se dopadna na faca? A sto ako slucajno bese pobel ,sto ke upoterbevte prasok Gong?

Тоа што ти не си ја прочитала темава и следела дискусија и вадиш невкусни заклучоци, ние ли да сме виновни?
Јас споменав што би се случило со човекот и ја спинував темата за да ги пријавам циганите за муабет, нели се маргинализирани.
Значи, никој не го ни спомнува Македонецот кој имал несреќа да послужи за вести, тоа а1 си прави некои срцепарачки финти, туку да се фокусираме врз она кое секој од нас го засега.. до кога ќе гледаме цигани како просат и не напаѓаат?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Да не беше жално ке беше многу смешно. Абе до некаде законот е ок но ова е претерано. За секоја грешка да се дава казна, сите ке поминевме низ затвор до сеа.

Член од
30 март 2009
Мислења
418
Поени од реакции
27
Тоа што ти не си ја прочитала темава и следела дискусија и вадиш невкусни заклучоци, ние ли да сме виновни?
Јас споменав што би се случило со човекот и ја спинував темата за да ги пријавам циганите за муабет, нели се маргинализирани.
Значи, никој не го ни спомнува Македонецот кој имал несреќа да послужи за вести, тоа а1 си прави некои срцепарачки финти, туку да се фокусираме врз она кое секој од нас го засега.. до кога ќе гледаме цигани како просат и не напаѓаат?
Ne ti replicirav na tebe,taka da dzabe se javuvas.
A u meguvreme nova li tema otvorivte,prosenjeto na romite? I ako imate takov problem , sto e tolku za otvaranje tema ovde, si imate kongresi ,sostanoci u partija,resavajte go vo tamu , oni vi se vo koalicija vo vlasta. :)))

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Znaci dzabe makedonec,dzabe makedonsko ime i prezime,ako vi lici na rom,ne se vazi,udri mavaj, i varijanta sapun. Pa vidovme eden kup luge sto spiea pod otvoreno nebo,ama ovoj ne vi se dopadna na faca? A sto ako slucajno bese pobel ,sto ke upoterbevte prasok Gong?
koj toa go spomna gore navedeniot GEVGELCANEC????? jas za ciganstaaana zboram....:)

J

Johnny Stulic

Гостин
Ova moze da se iskoristi vo slucaj ako imas seks na otvoreno namesto so 1500 ako se pogodi nekoj dzandar roden od majka ke si pomines so 50.

theMac3donian

Мак3донецот
Член од
5 февруари 2007
Мислења
3.690
Поени од реакции
259
Кога Македонија ќе напредне, ќе има кој да работи. Немора да увезуваме. Тоа е многу добро и за државата и за нив.

Инаку ромите во Гевгелија баш се топ. До нив живеам и никогаш сум немал проблем. Секогаш седевме заедно и ред други работи. А за скопје... епа секој циган не е циган што би рекол еден. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom